Prodej bytu 2+kk, Lučany nad Nisou - Horní Maxov, 66 m2

Horní Maxov

118 250 Kč
/za metr čtvereční
+ DPH
Hypotéka od 564 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry bytu

AdresaHorní Maxov
ID1694/2181
StavbaCihlová
Stav objektuNovostavba
Plocha užitná66 m2
Patro2. z 3
Typ objektuPatrový
VlastnictvíOsobní
Podlahová plocha66 m2
Plocha nemovitosti66 m2
Třída energetické náročnostiB - Velmi úsporná
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníJiné
KomunikaceAsfaltová
DopravaMHD, Autobus
VodaVodovod
Sklep
Terasa
Bezbarierový přístup
Parkování

Origo partneři v Lučanech nad Nisou

Rekonstrukce

Úklidové služby

Popis

Krásný patrový byt 2+kk + terasa o celkové rozloze 66m2 + 25,8m2 terasa, který se nachází v 2NP a 3NP. Hledáte klidné a bezpečné místo, kde můžete trávit víkendy s rodinou? Nebo jen investici na pronajímání ? Toto splňují moderní APARTMÁNY MAXOV. Nabízíme Vám nový apartmánový dům přímo v Horním Maxově uprostřed krásné přírody Jizerských hor., na hranici, kde se již dále stavět nebude. Projekt nabízí 16 bytových jednotek od 1+1(33m3) 3+kk (78m2), které jsou vybudovány ve vysokém standardu a s velmi kvalitním materiálem. Ke každému apartmánu náleží parkovací stání a samostatná technická místnost.. Ať už se rozhodnete pro odpočinek nebo různé aktivity, nebudete litovat. Jizerské hory jsou ideálním místem jak pro letní, tak zimní turistiku. Nedaleko chata Bramberk, kde najdete nejen odpočinek v podobě wellness, ale také kvalitní českou kuchyni. A pokud by k vám někdo přijel ? Ubytování je samozřejmostí v krásných pokojích. V letním období je zde možné podnikat cyklistické výlety po Jizerských horách (osada Jizerka 20 km, Orle (Polsko) 23 km, Nová Louka 10 km, Bedřichov 7 km, Liberec 20 km). Je možné zvolit si trasu podle obtížnosti a tak si zde přijdou na své jak profesionální cyklisté, tak rodiny s dětmi. Pro pěší túry do Jizerských hor je Horní Maxov ideálním počátečním bodem. V nedalekém (4 km) Janově nad Nisou je také bobová dráha.
Horní Maxov je malebnou horskou vesničkou s historií sahající až do 17. století, která patří k části města Lučany nad Nisou v okrese Jablonec nad Nisou. Horní Maxov leží přímo na hřebenech Jizerských hor mezi Maxovským hřebenem, kopcem Bramberk a Krásný. Nejvyšším bodem Horního Maxova je vrch Slovanka (820 m n. m.), který je součástí Maxovského hřebene. s výbornou polohou přímo na Jizerské magistrále, která leží v těsné blízkosti třech lyžařských areálů (Severák 2 km, Bukovka 2 km a Špičák 8 km). Zimní vyžití nabízí tedy nepřeberné možnosti. V létě využijete hustou síť cyklostezek. Kdo kolům neholduje, může se vydat do okolních kopců na některou z rozhleden Bramberk nebo Slovanka, vodní nádrž, přehrada, bobová dráha a mnoho dalšího. Autobusová zastávka 100m. Do Horního Maxova je možné se dostat autem po silnici z Horních Lučan do Janova nad Nisou. Dále je také možné dostat se sem linkovým autobusem Městské hromadné dopravy města Jablonce nad Nisou. Zajíždí sem celoročně autobusová linka 104 (Lukášov Rýnovice Autobusové nádraží Paseky Lučany nad Nisou Maxov).

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!