Prodej činžovního domu, Chotěboř, náměstí T. G. Masaryka, 316 m2

náměstí T. G. Masaryka, Chotěboř

14 560 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 69 389 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry nemovitosti

Adresanáměstí T. G. Masaryka, Chotěboř
ID196
StavbaSmíšená
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná316 m2
Typ objektuPatrový
Podlahová plocha316 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná
Garáž

Origo partneři v Chotěboři

Popis

Naše realitní kancelář Vám exkluzivně zprostředkuje prodej historického rodinného domu na lukrativním místě přímo na náměstí města Chotěboře.

Dům disponuje hlavní obytnou budovou, kde v přízemí je prodejna se skladovacími prostory, v patře jsou dvě samostatné bytové jednotky o dispozici 1+kk a 2+kk, které jsou dlouhodobě pronajímány a prošly rekonstrukcí cca 20 let zpět a jsou ve velmi udržovaném stavu. V zadní části za hlavní obytnou budovou se nachází samostatná budova a spojuje je zpevněné nádvoří. Zadní budovou tvoří v přízemí garáž s vjezdem na komunikaci, po schodišti se dostaneme do mezonetového bytu o dispozici 2+kk.

Vynikající poloha v centru města zaručuje vysokou frekvenci potenciálních zákazníků a klientů.

Vytápění je řešeno plynovými kotly, byty v patře vytápí lokální přímotopy.

Hlavní obytná budova je celá podsklepená ve sklepě se nachází kopaná studna.

Tento patrový dům o celkové ploše 316 m2 a celkové užitné ploše 316,165 m2 poskytuje skvělou investiční příležitost s dobrým potenciálem návratnosti.

Bytový dům je napojen na inženýrské sítě: voda, kanalizace, elektřina a plyn.

Investoři, kteří hledají stabilní a perspektivní investici s možností dlouhodobého pronájmu, by měli tuto nabídku zvážit.

Doporučujeme prohlídku.
Pro více informací kontaktujte makléře.

Makléř

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje činžovních domů v Chotěboři.