Prodej bytu 3+kk, Praha - Smíchov, Nad Laurovou, 85 m2

Nad Laurovou, Praha 5 - Smíchov

15 990 000 Kč
Hypotéka od 76 204 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry bytu

AdresaNad Laurovou, Praha 5 - Smíchov
ID201
StavbaSmíšená
Stav objektuVe výstavbě
Plocha užitná85 m2
Lokalita objektuKlidná část obce
VlastnictvíOsobní
Třída energetické náročnostiB - Velmi úsporná
Ukazatel energetické náročnosti97 kWh/m2 za rok

Origo partneři v Praze 5

Stěhovací služby

Popis

Doprodej posledního bytu v celém projektu!

Představujeme Vám nový projekt v klidné části Prahy 5. Vila s 9 prémiovými byty je aktuálně ve výstavbě na ulici Nad Laurovou, kde nahradila již dosloužilý činžovní dům. Klidná, jednosměrná ulice Nad Laurovou navazuje přímo na ulici K Vodojemu a ul. Radlická. Svým umístěním tak bude stát pomyslně na pomezí čtvrtí Smíchov a Radlice v Praze 5.

Nad Laurovou ale nebude obyčejný dům. Bude to dům, ve kterém budete chtít trávit čas. To je vizitka správně navrženého domu bez kompromisů. Developerských projektů je v Praze totiž hodně. Běžných developerů spousta. Když ale developer nestaví jen tak obyčejný dům. Když staví dům sám pro sebe. Až v tu chvíli máte jistotu, že bude v projektu pamatováno na každou maličkost. Pohodlné parkování? Možnost snadno nabíjet elektro auta? Co nejlepší akustický komfort uvnitř bytů? Špičkové technologie pro úsporu provozních nákladů? Tak to vypadá, když stavíte dům hlavně pro sebe. Byty jsou navrženy ve vyšším standardu provedení, ve kterém nechybí podlahové vytápění, rekuperace vzduchu ve všech místnostech i nejmodernější systém chlazených stropů.

Energeticky velmi nenáročný dům (PENB B) využívá k vytápění i chlazení tepelná čerpadla a všechny systémy společně zajišťují tepelnou pohodu v každé místnosti bez radiátorů, průvanu, nebo proudu chladného vzduchu z klimatizačních jednotek. Úsporných provoz domu ještě podporuje ohřev teplé vody využíváním odpadního tepla z chlazení bytů v letních měsících.

Tento konkrétní byt 3+kk má orientaci do klidné části, na ozeleněný pozemek lokálního vodojemu. Prostorný obývací pokoj je propojen s kuchyní a spolu s dvěma ložnicemi mají výstup skrze HS portály (velkoformátová posuvná okna) na rohový balkón.

Z pohledu stavby je dokončena hrubá stavba, je dokončena instalace oken a pokračují práce na instalacích uvnitř domu.

Více informací o domě, lokalitě i použitých technologiích Vám ráda představím na osobní schůzce. Neváhejte mne tedy kontaktovat pro smluvení konkrétního termínu schůzky v naší kanceláři na Václavské náměstí, případně i rovnou na stavbě.

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 3+kk v Praze 5.