Prodej bytu 3+1, Klatovy, Wolkerova, 80 m2

Wolkerova, Klatovy - Klatovy II

4 290 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 20 445 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry bytu

AdresaWolkerova, Klatovy - Klatovy II
ID0003-NP04493
StavbaCihlová
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná74 m2
VlastnictvíOsobní
Podlahová plocha80 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná

Origo partneři v Klatovech

Podlahy

Stěhovací služby

Střechy

Popis

Pokud hledáte bydlení v jedné z nejžádanější lokalitě v Klatovech, máme pro Vás exkluzivní nabídku bytu o dispozici 3+1 ve Wolkerově ulici.
Byt o velikosti cca 74 m2 se nachází v 1. nadzemním podlaží udržovaného cihlového domu a náleží k němu vlastní zděný sklep v suterénu o výměře cca 6 m2, celková užitná plocha bytu vč. sklepa je tedy 80 m2.
Byt prošel v roce 2016 celkovou rekonstrukcí, při které mimo nových elektrorozvodů, podlah, koupelny a toalety, došlo k velmi zdařilé úpravě dispozice. Propojením obývacího pokoje s kuchyní vznikl krásně prosvětlený otevřený prostor, navozující pohodlí a útulnost celé místnosti. Vybudováním dělicí příčky v jednom z pokojů se vytvořil další oddělený prostor 5 m2 s oknem, využitelný například jako pracovna či šatna.
Krom tohoto prostoru, kde jsou jediné klasické interiérové dveře, jsou v celém bytě praktické posuvné dveře, čímž celý byt působí velmi vzdušným a moderním dojmem.
Klidná lokalita je jako stvořená pro rodinný život neboť v přímém okolí se nachází několik dětských hřišť, mateřských a základních škol, obchodů, restaurací a MHD máte jen pár kroků od domu. Co se týká zdravotní péče, máte ji v podobě Klatovské nemocnice, takřka z rohem.
Pro podrobnější informace a domluvení prohlídky neváhejte kontaktovat makléře.

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 3+1 v Klatovech.