Prodej činžovního domu, Praha - Nebušice, Nebušická, 1200 m2

Nebušická, Praha 6 - Nebušice

Cena na vyžádání
Získejte výhodnou HYPOTÉKU Chci hypotéku

Parametry nemovitosti

AdresaNebušická, Praha 6 - Nebušice
ID24024
StavbaCihlová
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná1200 m2
Typ objektuPatrový
Lokalita objektuCentrum obce
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná

Origo partneři v Praze 6

Stěhovací služby

Popis

Rádi bychom Vám představili jedinečnou nabídku prodeje komerčního objektu v městské části Praha 6 Nebušice, budovy restaurace a penzionu. Budova se skláda ze dvou propojených staveb. Restaurace s prostorným sálem pro akce a penzionu. Celý objekt má plochu 1200m2 a je umístěn na pozemku 1000m2.
Komplexní rekonstrukce celého objektu byla provedena v roce 2005 s výměnou technického vybavení, zejména kotlů a vzduchotechniky. V roce 2023 byla zrekonstruována fasáda budovy.
Historický taneční sál o rozloze 200m2 má vynikající akustiku zajištěný stropem 5m vysoký s parketami z dubového dřeva. Při pořádání banketu a cateringu pojme 150 hostů. Další prostory restauračních sálů v přízemí pro klienty mají plochu 250m2. Také v přízemí je vybavená kuchyň o rozloze 50m2. V prvním podzemním podlaží jsou umístěny technické a skladovací prostory pro provoz restaurace o rozloze 300m2 a kotelna s výkonnými plynovými kotly, které zajišťují vytápění celé budovy.
Penzion ma 11 pokojů, každý o velikosti 18-25m2 umístěných v prvním a druhém patře budovy umožňuje ubytování až 30 osob. Každý pokoj je vybaven nábytkem, vlastní toaletou a sprchou. K dispozici jsou společné kuchyně a technická místnost.
Tato nemovitost se nachází v prestižní čtvrti Praha 6 Nebušice, který v sobě spojuje všechny výhody prostředí plného klidu a harmonie na hranici přírodního parku Divoká Šárka, se zajištěnou infrastrukturou a snadným přístupem ke klíčovým objektům a památkám.
Do srdce Prahy, k Pražskému hradu a Starému městu v 15 minutách autem, v 5 minutách na metro linky A stanice Bořislavka, ve 12 minutách na pražské letiště Václava Havla. Další výhodou této nemovitosti je sousedství s vysoce hodnocenou mezinárodní školou International school of Prague, což může být zajímavé pro investory v oblastech spojených se vzděláváním.
Díky své výhodné poloze a rozmanitosti prostoru, tato nemovitost nabízí unikátní možnosti pro různé obchodní účely.

Makléř

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje činžovních domů v Praze 6.