Prodej rodinného domu, Dřínov, 83 m2 (ID: 1459176)

Dřínov

2 650 000 Kč

včetně provize RK
Hypotéka od 12 629 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaDřínov
ID21332
StavbaSmíšená
Plocha užitná83 m2
VybavenoNe
Druh objektuSamostatný
Lokalita objektuCentrum obce
Plocha budovy113 m2
Plocha nemovitosti431 m2

Origo partneři v Dřínově

Popis

Hledáte nemovitost, kterou si můžete přizpůsobit podle svých představ? Máme pro vás ideální nabídku. Nabízíme k prodeji rodinný dům 3+1 v malebné obci Dřínov, který je již vyklizen a připraven k rekonstrukci.
Dům je napojen na veřejnou kanalizaci a voda z kopané studny (6 m) je připojena do objektu. Na hranici pozemku je možnost napojení na obecní vodovod. Elektřina je v původním stavu s rozvody 230V a 400V. Topení je na tuhá paliva a okna jsou dřevěná. Pod kuchyní se nachází sklípek o velikosti 8 m². Půda je pochozí a střecha sedlová, avšak v původním stavu a před rekonstrukcí.
Je zde možnost čerpání dotací na rekonstrukci, což může výrazně snížit náklady na renovaci. Dům je vhodný jak pro trvalé bydlení, tak i k rekreaci.
Obec Dřínov nabízí základní občanskou vybavenost. Navíc je zde snadná dostupnost do Prahy, což je velkou výhodou pro dojíždění za prací či zábavou.
Tento dům je skvělou příležitostí pro ty, kteří chtějí vytvořit domov podle svých snů. Nechte se inspirovat a přetvořte tento prostor v místo, kde budete rádi trávit čas s rodinou a přáteli.
Neváhejte a kontaktujte nás pro více informací nebo prohlídku. Vaše nové bydlení v obci Dřínov čeká právě na vás.
Těšíme se na Vaši návštěvu.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Dřínově (okr. Mělník).