Prodej bytu 4+1, Praha - Nové Město, Revoluční, 138 m2

Revoluční, Praha 1 - Nové Město

18 900 000 Kč
/za nemovitost
včetně DPH, včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu
Hypotéka od 90 072 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry bytu

AdresaRevoluční, Praha 1 - Nové Město
ID00107
StavbaCihlová
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná138 m2
Lokalita objektuCentrum obce
VlastnictvíOsobní
Třída energetické náročnostiD - Méně úsporná
Balkon

Origo partneři v Praze 1

Stěhovací služby

Popis

V samém centru metropole, na Novém městě, pro vás máme jedinečnou příležitost koupě nadstandardně prostorného bytu s potenciálem jak k vlastnímu bydlení, tak k provozování ubytovacích služeb.

Apartmán o výměře téměř 140 m2 leží na 4 NP cihlového, pavlačového domu s novým výtahem na adrese Revoluční 1403/28.
Dům včetně vnitrobloku je v perfektním stavu, společné prostory byly restaurovány s ohledem na původní prvky, kované zábradlí, podlahy, historické vstupní dveře a pavlače.
Reprezentativní byt o dispozici 4+1 nabízí nejen velkorysé prostory pro setkávání rodiny a přátel, ale i možnost modulace interiéru plus kompletní změnu dispozice a standardů. Projekt je připraven, vizualizace je přiložena k inzerci. Apartmán je plně funkční a připravený k okamžitému užívání, nicméně byt přímo vybízí k modernizaci dle vlastních představ a získání tak vskutku luxusní a moderní rezidence v centru metropole.

Vstupní hala je prostorná, zde se přímo nabízí rozdělení místnosti na šatnu a reprezentativní uvítací pokoj. Centrální místností je prostorná jídelna s kuchyní. Místnosti dominuje plně funkční cihlový krb. Z jídelny se lze elegantními dvoukřídlími dveřmi dostat do obývacího pokoje s okny směrovanými na západ. Hlavní ložnice i následná druhá ložnice mají okna směřována do klidného vnitrobloku. V bytě jsou dvě samostatné koupelny – jedna s masážní vanou a druhá se sprchovým koutem. V obou koupelnách jsou toalety.
V bytě jsou dřevěné podlahy, velká špaletová okna pak vnáší do interiéru spoustu světla. Krásné originální dvoukřídlé dveře, podsvícené podhledy a vysoké stropy dodávají celému prostoru luxusní nádech.

Atraktivní lokalita centra Prahy 1 nabízí řadu možností. Dům se nachází nedaleko nákupních center Palladium, Kotva, v srdci Prahy v blízkosti historických ulic a náměstí. V pěší vzdálenosti je Staroměstské náměstí, Náměstí Republiky, Václavské náměstí, Karlův most a další. V okolí se nachází veškerá občanská vybavenost, supermarkety, dále různé restaurace, kavárny a bary.
Stanice metra B a tramvají jsou pár minut od domu.

Pokud máte rádi bydlení v historickém centru Prahy a hledáte prestižní bydlení, je tento apartmán právě pro vás.

Budu se těšit na Váš zájem
Rostislav Los.

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 4+1 v Praze 1.