Prodej rodinného domu, Jenštejn, Cechovní, 139 m2

Cechovní, Jenštejn

Cena na vyžádání

včetně provize RK
Získejte výhodnou HYPOTÉKU Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaCechovní, Jenštejn
ID00252024
StavbaCihlová
Stav objektuPo rekonstrukci
Plocha užitná139 m2
VybavenoČástečně
Druh objektuV bloku
Lokalita objektuKlidná část obce
VlastnictvíOsobní
Plocha budovy99 m2
Plocha nemovitosti515 m2
Třída energetické náročnostiD - Méně úsporná

Origo partneři v Jenštejně

Popis

Ve výhradním zastoupení majitele nabízíme k prodeji rodinný dům s vlastní zahradou, na dosah přírody i města nacházející se v klidné části obce Jenštejn u Prahy (okr. Praha východ), který prošel před třemi lety kompletní nákladnou rekonstrukcí. Je navržen jako patrový, nepodsklepený o dispozici 4+kk a při jeho stavbě byl kladen důraz na kvalitu použitých materiálů a provedených prací jak v exteriéru, tak interiéru. Dům postavený z broušených cihel Porotherm, se zateplením 15cm, jehož celková užitná plocha je 139 m², plus velká pobytová terasa se vsazeným bazénem. Okna plastová s dálkově ovládanými venkovními roletami, které přispívají ke zvýšení komfortu v horkých letních měsících. Zahrada s automatickou závlahou o velikosti 319 m² nabízí dostatek prostoru pro posezení s rodinou i přáteli na prostorné terase s elektricky výsuvnou markýzou přístupné z obývacího pokoje francouzskými okny, na kterou navazuje zastřešený bazén se slanou vodou.

V přízemí domu vstupujete do haly, šatny, dále navazuje spodní koupelna s toaletou, sprchovým koutem, vanou, technická místnost, ve které je umístěna pračka se sušičkou značky AEG a kondenzační plynový kotel, který je napojen na teplovodní podlahové vytápění v 1.NP a do deskových radiátorů ve 2.NP. Z haly vstupujeme do prostorného obývacího pokoje s jídelnou a kuchyňským koutem s kuchyňskou linkou značky Katalpa s el. pojezdem dvířek a zásuvek, myčkou Miele, varnou deskou AEG, digestoří od firmy Faber a velkou americkou lednicí značky Samsung s napojením na vodu.

Z obývacího pokoje pokračujeme po otevřeném schodišti do horního patra, kde se nachází chodba s vestavnými skříněmi, koupelna s vanou a toaletou, rodičovská ložnice s vestavnou skříní a 2x samostatný dětský pokoj.

Součástí pozemku je parkovací stání pro 2 až 3 vozy umístěné za el. bránou u příjezdové cesty.

Obec Jenštejn je vzdálena pár minut autem od hlavního města Prahy, 7 km od obce Brandýs nad Labem – Stará Boleslav a disponuje částečnou občanskou vybaveností (mateřská škola, obecní úřad, restaurace a další). V místě linky Pražská MHD, 10 minut metro.

Pro více informací kontaktujte RK. Díky exkluzivním podmínkám u finančních institucí a kvalitnímu klientskému servisu se můžete spolehnout, že Vám doporučíme nejlepší financování Vaší nemovitosti a pomůžeme vyřídit veškeré náležitosti. Nenechte si ujít tuto jedinečnou příležitost a přijďte se přesvědčit o atraktivitě nabízené nemovitosti!!

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Jenštejně.