Prodej rodinného domu, Znojmo, Evropská, 201 m2

Evropská, Znojmo, Oblekovice

8 299 000 Kč
/za nemovitost
včetně provize, včetně právního servisu
Hypotéka od 39 551 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaEvropská, Znojmo, Oblekovice
ID00181
StavbaCihlová
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná370 m2
VybavenoAno
Typ objektuPřízemní
Druh objektuSamostatný
Lokalita objektuOkraj obce
Plocha budovy246 m2
Podlahová plocha201 m2
Plocha nemovitosti573 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná
Elektřina230V
PlynPlynovod
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníÚstřední plynové
KomunikaceAsfaltová
TelekomunikaceInternet, Kabelové rozvody
DopravaSilnice, MHD, Autobus
VodaVodovod, Studna
Výtah
Parkování

Origo partneři v Znojmu

Popis

Nabízíme k prodeji prostorný rodinný dům situovaný přímo na hlavní silnici, což je ideální pro ty, kteří potřebují rychlé spojení do Rakouska a zároveň chtějí bydlet ve městě. Celková plocha pozemku je 573 m2, z toho zastavěná plocha činí 246 m2.

Dům je rozdělen na dvě samostatné bytové jednotky. První o dispozici 4+1 s podlahovou plochou 135 m2 je ihned k nastěhování a prošla rozsáhlou rekonstrukcí do moderního stylu. Pokoje jsou opravdu prostorné a kromě obývacího pokoje jsou všechny neprůchozí, což zajišťuje maximální komfort. Byly zde provedeny nové rozvody, zdi, sádrokartonové zateplené stropy s bodovými světly a lustry. V pokojích je plovoucí podlaha, ve zbytku jednotky je dlažba. Okna jsou plastová s venkovními roletami. V kuchyni je možnost propojení s druhou bytovou jednotkou, aktuálně využívané jako vestavěná skříň a oddělené sádrokartonem.

Druhá bytová jednotka o dispozici 3+1 s podlahovou plochou 66 m2 má vstup přes společný dvůr. Všechny pokoje jsou neprůchozí a je zde i vstup na půdu, která slouží k uložení věcí. Tato jednotka je ideální pro podnikatelské účely, jako jsou tři kanceláře se společnou kuchyňkou a toaletou, nebo jako byt k pronájmu či pro osobní podnikatelské záměry z pohodlý domova. Původní střecha pálená střešní krytina je v dobrém stavu, a pokud by někdo uvažoval o její výměně, nabízí se možnost půdní vestavby s dalšími 170 m2 podlahové plochy.

Každá bytová jednotka má samostatné plynové kotle a bojlery pro topení a ohřev vody, což umožňuje nezávislé platby za energie. Celý dvůr je vydlážděný, částečně zastřešený a umožňuje vjezd autem.

V tomto domě se člověk cítí opravdu klidně a příjemně a je ideální volbou pro ty, kteří hledají komfortní bydlení s možností podnikání nebo investice do pronájmu.

Pokud vás tato nemovitost zaujala, zavolejte makléři a domluvíme se na osobní prohlídce.
S výhodným způsobem financování vám rád pomůže náš finanční specialista.

Váš realitní parťák ve světě nemovitostí.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Znojmu.