Prodej rodinného domu, Nové Hrady, Vilová čtvrť, 164 m2

Vilová čtvrť, Nové Hrady

7 980 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 38 030 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaVilová čtvrť, Nové Hrady
ID1782
StavbaSmíšená
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná164 m2
Typ objektuPatrový
Druh objektuSamostatný
Lokalita objektuKlidná část obce
Plocha budovy135 m2
Plocha nemovitosti811 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná
Elektřina230V, 400V
PlynPlynovod
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníÚstřední tuhá paliva, Podlahové
KomunikaceAsfaltová
TelekomunikaceTelefon, Internet, Satelit
DopravaSilnice, Autobus
VodaMístní zdroj vody, Vodovod
Garáž
Sklep
Převod do OV
Parkování
Bazén

Origo partneři v Nových Hradech

Popis

Společnost REALDOMUS Vám zprostředkuje prodej rodinného domu v ulici Vilová čtvrť v Nových Hradech.

Rodinný dům o dvou nadzemních a jednom podzemním podlaží má dispozici 8+1 a užitnou plochu 164 m2. Po vstupu do domu hlavním vchodem ze zádveří je chodba se schodištěm do podkroví a sklepa. V prvním patře se nachází kuchyně s velkou jídelnou, kde jsou krbová kamna. Velký obývací pokoj je propojen s prosklenou, světlou přístavbou, která je využívána jako pracovna. Z obývacího pokoje je vstup do ložnice. V přízemí je větší koupelna se sprchovým koutem i vanou, toaletou a pisoárem. V patře jsou čtyři samostatné, neprůchozí pokoje, koupelna s vanou a komora. Celá obytná část tak lze rozdělit na dvě samostatné jednotky.

V podzemním podlaží jsou velké prostory. Garáž, dílna, kotelna i "černá" kuchyně. Celý dům nabízí obrovské množství skladovacích prostor. Na oplocené zahradě je druhá garáž, zimní zahrada a udírna. Zahradní domek pro uložení zahradnických potřeb a nástrojů. U terasy je krytý, zapuštěný bazén.

Dům byl dostavěn v roce 1980. Od té doby proběhlo více drobných rekonstrukcí. V přízemí byla vyměněna okna za plastová dvojskla, v patře okna dřevěná. Dům je vytápěn kotlem na tuhá paliva, nicméně je zde zhotovena příprava pro elektrokotel. Plyn přiveden na pozemek. V přístavbě (pracovna) je podlahové topení. Alternativou jsou krbová kamna v jídelně. Dům byl v roce 1993 zateplen. Rozvod kanalizace a vody v domě je plastový, rozvod elektřiny v mědi. V místě veškerá občanská vybavenost.

Více informací vám ochotně poskytne makléř nabídky.

Prohlídku nemovitosti vřele doporučujeme.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Nových Hradech (okr. České Budějovice).