Prodej rodinného domu, Starý Petřín, 79 m2

Starý Petřín

2 190 000 Kč
/za nemovitost
včetně provize, včetně právního servisu
Hypotéka od 10 437 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

Náklady na bydlení3.000 Kč
AdresaStarý Petřín
ID00182
StavbaSmíšená
Stav objektuPřed rekonstrukcí
Plocha užitná660 m2
VybavenoČástečně
Typ objektuPřízemní
Druh objektuSamostatný
Lokalita objektuCentrum obce
Plocha budovy635 m2
Podlahová plocha79 m2
Plocha nemovitosti1451 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná
Elektřina230V
PlynIndividuální
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníLokální tuhá paliva
KomunikaceAsfaltová
TelekomunikaceInternet, Satelit
DopravaSilnice, Autobus
VodaVodovod, Studna
Sklep
Výtah
Parkování

Origo partneři v Starém Petříně

Popis

Hledáte klidné útočiště v malebné krajině, kde můžete uniknout z městského shonu? Nabízíme vám jedinečnou příležitost vlastnit rodinný dům ve Starém Petříně, který je ideální pro rekonstrukci nebo jako víkendová chata.

Tento samostatně stojící dům v řadové zástavbě nabízí dispozici 3+1 s podlahovou plochou 79 m2. Nemovitost je téměř v původním stavu, což vám dává možnost přizpůsobit si jej podle vlastních představ. Na pozemku o rozloze 1.451 m2 najdete mnoho hospodářských místností, obrovskou stodolu o rozloze 288 m2 a nevyužitý půdní prostor, který nabízí další možnosti využití.

Starý Petřín je klidná obec obklopená krásnou přírodou. V blízkosti se nachází Vranovská přehrada, která nabízí nespočet romantických míst, zátok a možností pro rekreaci. V obci najdete vše potřebné – obchod, hospodu, základní a mateřskou školu, kostel a autobusovou zastávku, vše v dosahu 1 minuty chůze od domu. Navíc se nacházíte pouhých 20 minut jízdy od historického Znojma a jen 4 minuty od hranic s Rakouskem.

Vstup na pozemek je zajištěn dřevěnými vraty, které umožňují vjezd i větší dodávce. Na zahradě najdete několik hospodářských místností a stodolu nabízejí široké možnosti využití, ať už pro hobby, skladování nebo další obytné prostory. Do stodoly se dá také dostat zadem z přírodní komunikace přes menší zahrádku.

Dispozice zahrnuje tři pokoje, z nichž nejmenší je průchozí, kuchyň, koupelnu a toaletu zvlášť. Dům má dva komíny a tři kamna pro vytápění v každém pokoji zvlášť.

Tento dům je ideální pro ty, kteří hledají klidné místo k odpočinku a zároveň chtějí být obklopeni krásnou přírodou a historickými památkami. Přijďte se podívat a objevte kouzlo Starého Petřína a jeho okolí.

S výhodným způsobem financování vám rád pomůže náš finanční specialista.

Váš realitní parťák ve světě nemovitostí.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Starém Petříně.