Prodej rodinného domu, Drahelčice, A.M.Toskánské, 111 m2

A.M.Toskánské, Drahelčice

11 480 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 54 710 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaA.M.Toskánské, Drahelčice
ID0734
StavbaCihlová
Stav objektuNovostavba
Plocha užitná111 m2
Typ objektuPatrový
Lokalita objektuCentrum obce
Podlahová plocha111 m2
Plocha nemovitosti324 m2
Třída energetické náročnostiB - Velmi úsporná

Origo partneři v Drahelčicích

Popis

Exkluzivní prodej dokonale doladěného rodinného domu 4+kk (111 m²) s krásnou zahradou o velikosti 258 m².

Jedná se o rohový, kvalitně zateplený dům s plastovými izolačními trojskly, který má minimální spotřebu energie (PENB B – Velmi úsporná). Dům je rozdělen na dvě patra:

V přízemí se po vstupu do domu ocitnete v chodbě s nástěnným botníkem a věšákem. Z chodby lze vstoupit na samostatnou toaletu nebo do technické místnosti (pračka, sušička, plynový kotel) s infrasaunou, a také do spíže pod schodištěm. Dále pokračujete do obývacího pokoje s plně vybaveným kuchyňským koutem. Z obýváku je pěkný výhled do udržované zahrady a přístup na prostornou terasu s pergolou.

Po schodišti se dostanete do prvního patra, kde se nacházejí tři ložnice, koupelna s vanou a sprchovým koutem, a šatna s dostatkem úložných prostor. Další úložný prostor je k dispozici na prostorné půdě v podkroví domu.

Celý dům je vkusně a citlivě zpracovaný, včetně sladění barev. V domě je instalován zabezpečovací systém. Vytápění zajišťuje plynový kotel napojený na radiátory. Na podlahách je kvalitní vinylová krytina.
Na zahradě se nachází dřevěný zahradní domek na nářadí a techniku.

Dům se nachází v perfektní lokalitě pro rodinný život s vynikající dostupností do Prahy. Na stanici metra linky B – Zličín dojedete autem za pouhých 10 minut. Drahelčice spadají do 1. tarifního pásma Pražské integrované dopravy (PID), takže cesta k nejbližší stanici metra (Zličín) trvá jen 15 minut. V obci se nachází mateřská i základní škola a několik dětských hřišť. Procházkou můžete navštívit restaurace McDonald's nebo Bageterii Boulevard.

Kousek za obcí začíná přírodní park Povodí Kačáku, chráněné území o rozloze 47 km², založené v roce 1988 za účelem zachování krajiny s významnými přírodními a estetickými hodnotami. Park nabízí dramatickou krajinu plnou strží, roklí, skal a zachovalých lesů.

Top 3 důvody ke koupi:
1. Dokonale vyladěná a vkusná novostavba rodinného domu.
2. Překrásná zahrada a terasa se zatahovací pergolou.
3. Perfektní lokalita pro rodinu s dětmi a výborná dostupnost do Prahy.

Jsme připraveni vám zajistit nejvýhodnější financování nemovitosti. Nabízíme komplexní řešení v oblasti financí – pojištění, investice, finanční analýzu a s tím spojený unikátní životní plán prosperity.

Pro více informací kontaktujte tým MAHOON.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Drahelčicích.