Prodej bytu 4+1, Praha - Vršovice, Žitomírská, 92 m2

Žitomírská, Praha 10 - Vršovice

11 499 000 Kč
/za nemovitost
Stači mít 2.130.000,-Kč vlastních zdrojů
Hypotéka od 54 801 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry bytu

AdresaŽitomírská, Praha 10 - Vršovice
IDZ64838
StavbaCihlová
Stav objektuPřed rekonstrukcí
Plocha užitná92 m2
VlastnictvíOsobní
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná

Origo partneři v Praze 10

Stěhovací služby

Popis

Pokud hledáte zajímavou investici v centru Prahy, mohu Vám nabídnout prodej mezonetové bytové jednotky v cihlovém domě, v 5. nadzemním podlaží, dispozicí 4+1 s celkovou výměrou 92 m2, v žádané lokalitě na rozhraní Vinohrad a Vršovic v blízkosti Havlíčkových sadu.

Byt představuje skvělou investiční příležitost. Díky původnímu stavu má nový majitel možnost přizpůsobit interiér podle vlastních představ a požadavků. V přízemí bytu se nachází velký obývací pokoj s oddělenou kuchyní a spíží. V přízemí je také chodba a samostatné WC. Do druhého patra se dostanete po dubovém schodišti. Ve druhém patře najdete 3 samostatné ložnice a prostornou koupelnu. Byt se nachází v udržovaném domě, v docházkové vzdálenosti od metra, tramvaje a autobusu MHD.

Byt je vhodný i jako investice k pronájmu.
Možnost financování hypotečním úvěrem anebo převzetí aktuálního financovaní, se kterým Vám rádi pomůžeme. V současné době stačí zaplatit 2.130.000,-Kč vlastních zdrojů a zbytek kupní ceny doplatit do 6 měsíců, nebo prodloužit splátky na dalších 1-3-5 let. Jde o osvědčený zahraniční model financování bydlení. Nečekejte, až splníte podmínky banky a můžete rovnou nastěhovat. Zatím budete platit dohodnutý nájem a až budete mít prostředky, nebo pořídíte hypotéku a nemovitost si koupíte.

Velice atraktivní nabídka bytu z nejkrásnějších vršovických ulic. Tato klidná lokalita Vršovic nabízí skvělou občanskou vybavenost v okolí, včetně obchodů, restaurací a parků pro relaxaci a sportovní aktivity. Díky dobře fungující dopravní dostupnosti se můžete snadno a rychle dostat do centra města i na ostatní místa v Praze.

Nastěhování je možné ihned. Pro domluvení prohlídky mě kontaktujte telefonicky nebo e-mailem.

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 4+1 v Praze 10.