Prodej bytu 3+1, Kaznějov, Školní, 63 m2

Školní, Kaznějov

2 990 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 14 249 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry bytu

AdresaŠkolní, Kaznějov
ID47
StavbaPanelová
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná70 m2
VlastnictvíOsobní
Podlahová plocha63 m2
Lodžie

Origo partneři v Kaznějově

Podlahy

Stěhovací služby

Střechy

Popis

Prostorný byt 3+1 s lodžií v Kaznějově. Ideální příležitost pro vytvoření domova podle Vašich představ
Hledáte byt, který si můžete přetvořit přesně podle svých představ? Nabízíme Vám jedinečnou příležitost k získání prostorného bytu 3+1 s lodžií v atraktivní lokalitě Kaznějov.
Tento byt se nachází v revitalizovaném bytovém domě s bezbariérovým přístupem na adrese Školní 463, ve třetím nadzemním podlaží, a čeká právě na Vás, abyste mu vdechli nový život podle svých představ.
Byt nabízí prostornou vstupní halu, obývací pokoj propojený s lodžií, útulnou ložnici, dětský pokoj, samostatnou kuchyň, koupelnu a samostatné WC.
Dostatek prostoru pro pohodlné bydlení celé rodiny.
Lodžie 4,5 m: Perfektní místo pro relaxaci s výhledem do okolí.
- Sklepní koje: Dodatečný úložný prostor pro Vaše potřeby.
- Původní stav bytu: Ideální příležitost pro realizaci Vašich vlastních představ o bydlení. Byt je připraven na rekonstrukci, kterou Vám můžeme zajistit za výhodnou cenu a ve vysoké kvalitě.
Výhody lokality:
- Klidné prostředí Kaznějova: Lokalita nabízí klidné bydlení s veškerou občanskou vybaveností v dosahu, včetně škol, obchodů a sportovních zařízení.
- Výborná dopravní dostupnost: Snadná dostupnost Plzně a dalších okolních měst prostřednictvím MHD i automobilové dopravy.
Bytový dům je ve velmi dobrém stavu, je revitalizovaný a dobře udržovaný, což zaručuje pohodlné a bezstarostné bydlení. Výtah v domě usnadňuje přístup do bytu a je skvělým benefitem pro rodiny s dětmi nebo seniory.
Tento byt je skvělou investicí nejen pro rodiny hledající svůj nový domov, ale i pro zájemce o investiční příležitosti díky své atraktivní poloze a potenciálu pro moderní rekonstrukci.
Neváhejte mě kontaktovat pro více informací nebo pro sjednání prohlídky.

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 3+1 v Kaznějově.