Prodej rodinného domu, Pustiměř, 160 m2

Pustiměř

5 900 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 28 118 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaPustiměř
ID20241909
StavbaSmíšená
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná160 m2
Typ objektuPatrový
Lokalita objektuKlidná část obce
Plocha nemovitosti832 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná
Garáž

Origo partneři v Pustiměři

Popis

Ve výhradním zastoupení vlastníka, Vám nabízíme k prodeji rodinný dům 6+1 v obci Pustíměř okr. Vyškov. Zastavěná plocha a nádvoří 383m2.
Dispozice domu:
V přízemí se nachází vstupní část domu (chodba), prostorná kuchyně, obývací pokoj, koupelna a spíž.
Ve II.NP je pět pokojů. V jednom pokoji je přivedena voda a odpad) možnost přestavby na dvou generační bydlení. V půdních prostorech lze vybudovat další tři pokoje.
Dům je postaven z pálených cihel a částečně kamene. Střecha má dřevěné krovy a krytina je betonová taška výměna v r. 2014. Podlahy dřevěné i betonové (dlažba a plovoucí podlaha ).
Topení v rodinném domě ústřední – plyn. kotlem a radiátory (11let ). Okna plastová dvojskla ( 8 let ). Do domu je přiveden optický kabel – internet a televize. Dům je částečně podsklepen. Ve dvorním traktu je přístavek-slouží jako dílna. Garáž pro dvě auta tvoří průjezd do dvora.
Za dvorem je oplocená, udržovaná zahrada a pergolové posezení o výměře 449m2. Na zahradě je i studna. Možnost příjezdu do zahrady ze zadní strany.
Veškeré IS.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Pustiměři.