Prodej vily, Ostravice, 274 m2

Ostravice

17 990 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 85 735 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaOstravice
StavbaCihlová
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná274 m2
Typ objektuPatrový
Lokalita objektuKlidná část obce
Plocha nemovitosti2500 m2
Třída energetické náročnostiA - Mimořádně úsporná
Garáž

Origo partneři v Ostravici

Popis

V exkluzivním zastoupení Vám nabízíme krásnou a prostornou vilu s vnitřním bazénem v obci Ostravice, v krásné části Beskyd, která nabízí celoroční sportovní a relaxační vyžití. Luxusní zánovní novostavba (kolaudace 2018) se nachází v klidné části této obce, v bezprostřední blízkosti golfového hřiště a nabízí úchvatné výhledy na Lysou horu a celé pohoří této části Beskyd. Stavba leží na krásném rovinatém pozemku o výměře 2.500 m2, což zajištuje dostatek soukromí obyvatelům domu. Samozřejmostí je výborná dostupnost z vedlejší, celoročně udržované asfaltové komunikace a napojení na veškeré inženýrské sítě, včetně obecní kanalizace (vzhledem k plné kapacitě čističky odpadních vod, obec Ostravice neumožňuje novým stavbám napojení na kanalizaci).

Dispozice domu je 6 + kk a dále k němu náleží také pracovna, garáž, vnitřní bazén, venkovní terasa a zimní zahrada.
Dům je postaven v pasivním standardu v energetické třídě A, čímž splňuje minimální energetickou náročnost. Při stavbě domu byly použity kvalitní materiály a moderní technologie – tepelné čerpadlo vzduch-voda pro ohřev TUV a bazénu, solární termický systém pro ohřev TUV a bazénu, což tento systém zvládá ca 9 měsíců v roce zdarma a rekuperační jednotka pro větrání, díky které je do domu přirozenou formou přiváděn čerstvý předehřátý vzduch bez pylu a prachu. Vytápění je zajištěno podlahovým topením, které je v každé místnosti ovládáno digitálním dotykovým termostatem. Skvělým přínosem pro čistý domov bez alergenů je potom centrální vysavač, který je vynikající volbou pro rodiny s malými dětmi.

Součástí prodeje je i veškerý vestavěný nábytek - skříně, kuchyňská linka, včetně spotřebičů značky Miele, apod. Samotnou kapitolou je pak vnitřní zapuštěný bazén (7,5m x 3,5m) se slanou vodou a nádhernými výhledy na Lysou horu a do zahrady. Hned vedle něj se nachází zimní zahrada s východem na venkovní terasu. Máme zde tím pádem velkorysý relaxační prostor, který je možné doplnit o saunu a vytvořit si tak opravdové soukromé wellness.

Obec Ostravice představuje nejen nádhernou vstupní bránu do Beskyd, ale zároveň disponuje kompletní občanskou vybaveností, kde nechybí škola, školka, obchody, autobusová i vlaková doprava, pošta, lékaři, apod.
Sportovní a relaxační charakter obce doplňuje golfové hřiště, tenisové kurty, cyklostezky a pěší stezky.

Vzhledem k velkorysému vnitřnímu prostor domu, lze vhodně upravit využití jednotlivých místností přímo pro potřeby nového majitele, kterému odpadají veškeré starosti s výstavbou domu, s možností okamžitého bydlení v moderně pojatém a energeticky velmi úsporném domě.

Kompletní právní servis, včetně advokátní úschovy zajištěn.

Pokud Vás zajímá více informací k této nemovitosti, neváhejte nás kontaktovat.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje vil v Ostravici.