Prodej obchodního prostoru, Vacenovice, Dolní Konec, 654 m2

Dolní Konec, Vacenovice

Cena na vyžádání

cena v RK
Získejte výhodnou HYPOTÉKU Chci hypotéku

Parametry nemovitosti

AdresaDolní Konec, Vacenovice
ID24H146PO
StavbaCihlová
Stav objektuDobrý
Plocha užitná692 m2
Typ objektuPatrový
Lokalita objektuCentrum obce
Podlahová plocha654 m2
Třída energetické náročnostiD - Méně úsporná
Garáž

Origo partneři v Vacenovicích

Popis

Nabízíme k prodeji objekt bývalé stavební firmy, který nabízí skvělou příležitost pro kombinaci bydlení a podnikání na strategickém místě, případně k realizaci developerského projektu.
Nabízená nemovitost se nachází u páteřní komunikace na ulici Dolní Konec ve Vacenovicích v řadové zástavbě rodinných domů. Soubor nemovitostí je dle územního plánu zařazen do zóny pro bydlení a zahrady a vybízí tak současně k možnosti realizace developerského projektu s možností přístavby do dvorní části.
Nemovitost, užívaná od roku 2007, má dvě nadzemní podlaží a není podsklepena. Je postavena z pálených cihel Porotherm a zateplena vrstvou o tl. 10 cm. V 1. nadzemním podlaží jsou stropy ve výšce 2,9 m tvořeny cihelnými vložkami MIAKO, zatímco ve 2. nadzemním podlaží jsou stropy sádrokartonové. Sedlová střecha je pokryta betonovými taškami a okna jsou plastová (dvojskla). Nemovitost je napojena na všechny IS.
Dispozice:
1. NP – průjezd do dvora, vstupní chodba se schodištěm do 2. NP, kancelář s kuchyňským koutem, jednací místnost, WC, úklidová místnost, kotelna, šatny a sociální zařízení pro zaměstnance.
2. NP (podkroví) – chodba, dvě bytové jednotky 2+kk k dokončení, kdy každá disponuje samostatnými měřidly energií.
Ve dvorní části se nachází sklad z betonových tvárnic a přístřešek. Na zpevněnou plochu ve dvorním traktu navazuje zatravněná zahrada s ovocnými stromy.
Prohlédněte si nemovitosti pomocí interaktivního 3D skenu a přiložené fotodokumentace. Projektová dokumentace je k nahlédnutí na vyžádání.
V případě zájmu o prohlídku nás neváhejte kontaktovat. Prezentované informace byly nabyty v dobré víře od vlastníka nemovitosti a naše společnost je zprostředkovává, co by data informačního charakteru, za jejichž správnost a úplnost nenese odpovědnost. RK uvádí energetickou třídu D.

Makléř

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje obchodních prostor v Vacenovicích.