Prodej rodinného domu, Náchod, Dobrošovská, 162 m2

Dobrošovská, Náchod

6 290 000 Kč
Hypotéka od 29 976 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaDobrošovská, Náchod
ID25
StavbaCihlová
Stav objektuDobrý
Plocha užitná162 m2
VybavenoNe
Druh objektuŘadový
VlastnictvíOsobní
Plocha budovy124 m2
Plocha nemovitosti268 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná

Origo partneři v Náchodě

Popis

Nabízíme k prodeji řadový rodinný dům v Dobrošovské ulici v Náchodě, který je ideální volbou pro rodinu. Tento dvoupodlažní dům s obytným podkrovím se pyšní terasou, dvěma lodžiemi, zahradou a garáží. Dům se nachází jen kousek od centra Náchoda, což zajišťuje snadný přístup ke všem důležitým službám a zároveň nabízí klidné bydlení v příjemné lokalitě.

Dům má dispozici 5+kk, což poskytuje dostatek prostoru pro celou rodinu. Vytápění je zajištěno plynovým kotlem v kombinaci s krbovými kamny, což nabízí jak moderní komfort, tak i možnost vytvořit příjemnou atmosféru. Nemovitost je napojena na vodovodní řad a kanalizaci, ohřev vody zajišťuje bojler.

Dispozice domu:
- Přízemí: Vstupní chodba, jedna obytná místnost a technická místnost, kde se nachází plynový kotel, bojler a plně funkční sprchový kout. Z této místnosti je také vstup na dvůr.
- 1. patro: Nachází se zde WC, spíž, jídelna s kuchyní a obývací místnost. Z obývací místnosti je vstup na lodžii a z kuchyně na prostornou terasu.
- 2. patro: V tomto patře najdete koupelnu s WC a tři obytné místnosti, které mohou sloužit jako ložnice, dětské pokoje či pracovna.

Celková výměra pozemku činí 268 m, z toho zastavěná plocha je 124 m a zahrada má výměru 144 m. Zahrada je nenáročná na údržbu a poskytuje příjemný prostor pro odpočinek.

V blízkosti domu se nachází MŠ a v dostupné vzdálenosti jsou také ZŠ, nemocnice, autobusové a vlakové nádraží, což výrazně usnadňuje každodenní život.

Pokud hledáte rodinný dům bez nutnosti větších investic, s výhodnou polohou blízko centra města a zároveň v klidné lokalitě, poté tento dům splní vaše očekávání. Garáž zajišťuje bezpečné parkování vašeho vozidla a zahrada nenáročná na údržbu vám umožní relaxovat, aniž byste museli věnovat příliš času jejímu udržování.

Pro více informací mně neváhejte kontaktovat a domluvte si prohlídku tohoto atraktivního rodinného domu ještě dnes.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Náchodě.