Prodej rodinného domu, Líbeznice, Zlonínská, 200 m2 (ID: 1460468)

Zlonínská, Líbeznice

21 500 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 102 463 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaZlonínská, Líbeznice
IDRD.LB.1
StavbaCihlová
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná200 m2
Typ objektuPatrový
Plocha nemovitosti763 m2
Třída energetické náročnostiD - Méně úsporná
Garáž

Origo partneři v Líbeznicích

Popis

Společnost ″Protsenko & Co.″ v zastoupení majitele nabízí k prodeji rodinný dům 5+1 o rozloze 200 m², stojící na pozemku 763 m² v malebné obci Líbeznice, pouhých 20 minut od Prahy.

K domu patří samostatná garáž, zahradní domek, zastřešená terasa se zahradní kuchyní, bazénem, vlastní studnou a zahradou se závlahovým systémem

Dispozici domu v 1.NP tvoří předsíň, koupelna s WC, pokoj pro hosty / pracovna, obývací pokoj s krbem a kuchyní se vstupem na terasu a zahradu. Dům má v přízemí z velké části dlažbu s podlahovým vytápěním.

Dispozici domu v 2.NP tvoří tři ložnice se samostatnými vstupy z centrální chodby, šatna, velká koupelna s WC.

Velkým bonusem je rohová parcela, vlastní zdroj vody, orientace k jihu, slunečná zahrada a lokalita naproti škole.

Obec Líbeznice se nachází v okrese Praha-východ, kraj Středočeský, 2 km severně od hranic Prahy na hlavní silnici z Prahy do Mělníka. Samozřejmostí je občanská vybavenost: obchody, mateřská školka, základní škola, lékař.

Vynikající dopravní dostupnost do centra.

Objekt má všechno, co potřebujete pro komfortní a příjemní bydlení. Je napojen na veřejnou kanalizaci, obecní vodovod a plyn. V domě bude ponechán vestavěný nábytek (skříně) a kuchyňská linka se spotřebiči. Nemovitost je udržována, zahrada skýtá soukromí, kde najdete jak ovocné stromy, tak okrasné rostliny.

V případě spolupráci s naši RK, kromě kouzelné nemovitosti, vždy dostanete zdarma:
konzultační servis
jazyková vybavenost (mluvíme česky, anglicky, francouzsky, italsky)
právnický servis od AK Hafner & Partneři
servis daňové amortizace
kupony na slevu v top obchodech s nábytkem
stěhování
technika pro drobné úpravy
analýzy trhu

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Líbeznicích.