Prodej činžovního domu, Nové Město nad Metují, Husovo náměstí, 730 m2 (ID: 1460474)

Husovo náměstí, Nové Město nad Metují

29 900 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 142 495 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry nemovitosti

AdresaHusovo náměstí, Nové Město nad Metují
IDCD.NM.1
StavbaCihlová
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná730 m2
Typ objektuPatrový
Lokalita objektuCentrum obce
Garáž

Origo partneři v Novém Městu nad Metují

Popis

Dnes společnost ″Protsenko & Co.″ v zastoupení majitele nenabízí standardní nemovitost, ale umělecké dílo - městský dům v "českém Montepulciano", na Husově náměstí v Novém Městě nad Metují.

Jedná se o objekt, jehož majitele bude naplňovat hrdost, jelikož tato nemovitost nejen jedinečnou investiční příležitostí (ROI od 6% p.a.), ale také unikátní položkou, srovnatelnou s drahým obrazem, která by se stála diamantem v jakékoli "sbírce" nemovitostí

Dům je součásti severní fronty Husova náměstí, tzv. "Vlaštovčí ocásky". Právě tato část náměstí byla po vzoru původního pernštejnského průčelí a štítů rekonstruována v letech 1951 až 1954. Získala tak opět svou renesanční podobu z 30. let 16. století. Zadní severozápadní štít domu s pavlačí a lodžií je otevřen směrem do klidné části zámecké zahrady. Na zadní část objektu v proluce pak navazuje dvorek a objekt garáže, který je přístupný pro automobily ze zadomí.

Nemovitost nabízí kupujícímu velkou škálu možnosti: od rodinného sídla až po velký polyfunkční centrum, který by lakal lidi z celé republiky.

Suterén - díky blízkosti zamku a v rámci skoro žádné konkurencni, velký potencial gastro jednotky s předzahrádkou v ploše náměstí s výhledem na zámek.

Garáž - díky geometrickému tvaru a oddělenému vchodu nabízí se kulturní středisko např. galerie moderního umění, divadlo nebo tzv. art loft.

Patro a půda - v patře, kde se nachází byty, díky neobvyklému architektonickému řešení nabízí se velký potenciál krátkodobého pronájmu na AirBNB, obzvlášť v případě, jestli dolu vznikne gastro-kulturní centrum celorepublikového významu.

V případě spolupráci s naši RK, kromě kouzelné nemovitosti, vždy dostanete zdarma:
konzultační servis
jazyková vybavenost (mluvíme česky, anglicky, francouzsky, italsky)
právnický servis od AK Hafner & Partneři
servis daňové amortizace
kupony na slevu v top obchodech s nábytkem
stěhování
technika pro drobné úpravy
analýzy trhu

Makléř

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje činžovních domů v Novém Městu nad Metují.