Prodej rodinného domu, Sedlec, 110 m2 (ID: 1460595)

Sedlec

12 500 000 Kč
/za nemovitost
Cena za nemovitost je uvedena vč. provize RK. Financování zajistíme.
Hypotéka od 59 571 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaSedlec
IDN107300
StavbaCihlová
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná110 m2
Typ objektuPatrový
Plocha nemovitosti4241 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná

Origo partneři v Sedlci

Popis

Exkluzivně Vám nabízíme ke koupi rodinný dům se třemi apartmány v klidné části obce Sedlec u Mikulova. Jedná se o samostatně stojící, patrový dům s jedinečně velkou udržovanou zahradou a kvelbeným původním sklepem. Tento dům je vhodný jak pro bydlení a to i vícegenerační, tak i pro investici. V domě se nachází tři samostatné apartmány, které lze pronajímat.
Dům cca z roku 1910 je po rozsáhlé rekonstrukci a přístavbě z r. 2005. V roce 2005 bylo dokončeno: nová střecha, elektřina v mědi, nová koupelna a dvě WC, nová okna, topení, kotel. V letech 2018 - 2019 bylo dále provedeno: nová střecha stodoly, prosklené dveře do zahrady se speciální tepelně izolační úpravou, podřezání domu, zateplení stropu.

Apartmán č. 1: kuchyně (13,76 m2), obývací pokoj (21,5 m2), ložnice (17,7 m2), koupelna s WC (8 m2)
Apartmán č. 2: kuchyně (4 m2), obývací pokoj (8 m2), ložnice (12 m2), koupelna s WC (3 m2)
Apartmán č. 3: kuchyně (6 m2), pokoj (14,6 m2), koupelna s WC (2 m2)

Dále je k dispozici společná chodba (11,25 m2). Každý apartmán má vlastní terasu a případní nájemci mohou využívat veškeré dispozice a komfort na dvoře za domem – bazén, vířivka, letní kuchyňka, zastřešená pergola s posezením, rozlehlá zahrada, která nabízí dokonaly relax a odpočinek. Součástí zahrady je meruňkový sad se vzrostlými stromy a udržovaný vinohrad. Pod domem je krásný kvelbený sklep s posezením, toaletou a kuchyňkou.
V případě zájmu o rozšíření stávajících dispozic, lze vybudovat další tři apartmány a to v půdním prostoru. Parkování je zajištěno prostřednictvím dvou garáží, další parkování je možno na vydlážděné ploše.
Dům je napojen na vodovod, elektřinu, plyn, veřejnou kanalizaci. K dispozici je i vlastní studna. Vytápění domu a ohřev vody zajišťuje plynový kotel, k vytápění lze využít i krbová kamna na tuhá paliva. Celková plocha pozemku je cca 4 241 m2. Dále je k tomu v pronájmu od pozemkového úřadu pozemek o ploše 1.696 m2 za pouhých 600 Kč/ročně.
Velkou výhodou je skvělá lokalita. Ze zahrady je nádherný výhled na okolní přírodu a zeleň.

Obec Sedlec má vlastní poštu, potraviny, MŠ a 1. stupeň ZŠ, vlakové a autobusové zastávky, leží na několika významných cyklotrasách. Sousedí s městem Mikulov, Lednicko-Valtickým areálem a je přímo na hranicích s Rakouskem. V blízkém okolí je spousta zajímavých míst – Pavlovské vrchy, Národní přírodní rezervace Slanisko u Nesytu, rybník Nesyt, obora Bulhary a mnoho dalšího.

Průkaz energetické náročnosti nebyl dodán, z toho důvodu je uvedena třída G.
Pouze u nás vám zajistíme moderní financování až na 30 let, bez ohledu na věk a prokazování příjmů, či nutnosti předkládat daňové přiznání (u podnikatelů). Zeptejte se nás a bydlete chytře! Při osobní prohlídce nejlépe posoudíte, zda je tento dům vhodný právě pro Vaše nové bydlení. Pro více informací nebo sjednání prohlídky kontaktujte realitního makléře. Pro komunikaci uvádějte evidenční číslo zakázky N107300.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Sedlci (okr. Břeclav).