Prodej rodinného domu, Velké Pavlovice, Za Dvorem, 148 m2

Za Dvorem, Velké Pavlovice

7 950 000 Kč
/za nemovitost
cena včetně právního servisu i služeb RK
Hypotéka od 37 887 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaZa Dvorem, Velké Pavlovice
ID23894
StavbaCihlová
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná148 m2
VybavenoNe
Typ objektuPatrový
Druh objektuRohový
Lokalita objektuCentrum obce
Plocha budovy165 m2
Plocha nemovitosti452 m2
Plocha zahrady287 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná
PlynPlynovod
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníLokální plynové
KomunikaceAsfaltová
TelekomunikaceInternet
DopravaVlak, Silnice, Autobus
VodaVodovod
Garáž
Sklep
Převod do OV
Bazén

Origo partneři v Velkých Pavlovicích

Popis

Hledáte prostorné bydlení pro Vás a vaši rodinu? Pracujete z domu nebo podnikáte? Uvítali byste kancelář se samostatným vstupem z ulice?

Tak právě Vám exkluzivně nabízíme tento útulný rodinný dům se zahradou a garáží v jihomoravské obci Velké Pavlovice. Dům o dispozici 4+1 + kancelář stojí v centru obce. CP domu činí 148 m2, celá parcela má výměru 452 m2. Dům je dvoupodlažní a je částečně podsklepený.
Ačkoli tento dům není z venku příliš nápadný, budete překvapeni jeho vnitřním prostorem a uspořádáním. Celá nemovitost nabízí dostatek místa a soukromí všem členům rodiny.

V 1. NP se nachází kancelář se samostatným vstupem z ulice, obývací pokoj, kuchyně, ložnice, koupelna a technická místnost.
V 2. NP jsou 2 samostatné pokoje, šatna a koupelna
Suterén 2 sklepní místnosti

Do domu můžeme vstoupit přes prostorné zádveří, které dříve sloužilo jako kancelář se samostatným vstupem z ulice. Druhý vstup do domu je přes dvůr . Obývací pokoj navazuje na kuchyň s místem na jídelní stůl. Vestavná kuchyňská linka je vybavena myčkou, troubou, sklokeramickou deskou, odsavačem a volně stojící lednicí. V přízemí se dále nachází ložnice, koupelna se sprchovým koutem, umyvadlem a WC, a technická místnost s prostorem na pračku i sušičku.
Po točitých dřevěných schodech se dostaneme do podkroví, kde se nachází 2 neprůchozí pokoje. Jeden z pokojů má vlastní šatnu, druhý disponuje krbem. Dále je zde prostorná a světlá koupelna s elektrickým podlahovým vytápěním vybavená vanou, umyvadlem a WC.
V suterénu se nachází 2 sklepní místnosti.

Dům je napojený na všechny inženýrské sítě a je vytápěný plynovými přímotopy. Ohřev vody zajišťuje plynový průtokový ohřívač. Ve všech obytných místnostech jsou na podlaze položeny dřevěné parkety, v ostatních prostorách domu je dlažba.

Zahrada o velikosti cca 277 m2 je ideálně velká pro ty, kdo chtějí vlastní zahrádku, ale nechtějí její údržbou strávit spoustu času. Zahrada je uspořádána tak, aby sloužila především k relaxaci a odpočinku. Dominantou celé zahrady je kulatý bazén, který v horkých letních dnech zajišťuje příjemné osvěžení. Zahrada nabízí místo na grilování, dětské hry i příjemné posezení pod pergolou. Pro uskladnění nářadí slouží zahradní domek o dvou samostatných místnostech. Na pozemku se nachází také dvě nádrže na dešťovou vodu.

Velké Pavlovice leží 40 km jižně od Brna a jsou snadno dostupné po dálnici D2. Velké Pavlovice jsou menším městem se všemi službami a zázemím. Naleznete zde lékaře, MŠ, ZŠ, gymnázium, obchody, restaurace a protože jsou především i vinařskou obcí, funguje zde také velké množství větších či menších vinařství. Po celý rok se v obci koná spousta kulturních i vinařských akcí.

Nemovitost je možné financovat hypotečním úvěrem, s jehož vyřízením Vám rádi pomůžeme.
Energetický štítek bude dodaný.

Zaujala Vás tato nemovitost a rádi byste dům viděli? Domluvte si osobní prohlídku! Ráda Vás domem provedu.

Vaše realitní makléřka Marie

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Velkých Pavlovicích.