Prodej rodinného domu, Borotice - Dražetice, 350 m2

Borotice, Dražetice

5 990 000 Kč
/za nemovitost
Cena včetně provize a právního servisu..
Hypotéka od 28 547 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaBorotice, Dražetice
IDN8833
StavbaSmíšená
Stav objektuPřed rekonstrukcí
Plocha užitná350 m2
VybavenoAno
Typ objektuPatrový
Druh objektuV bloku
Lokalita objektuKlidná část obce
Plocha budovy370 m2
Podlahová plocha350 m2
Plocha nemovitosti6600 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná
Elektřina230V
OdpadSeptik, Jímka, Trativod
TopeníLokální tuhá paliva
DopravaSilnice, Autobus
VodaStudna
Sklep
Parkování

Origo partneři v Boroticích

Podlahy

Revize elektrických zařízení

Popis

Hledáte nemovitost s velkým pozemkem, v klidné lokalitě a dobrou dostupností do větších měst jako například Sedlčany, Dobříš, Příbram, Benešov, ale i Prahy, a to v dojezdové vzdálenosti mezi 15-35 minutami? Tak to jste tady správně.

Dovolujeme si Vám nabídnout velmi zajímavou zemědělskou usedlost v osobním vlastnictví, v příjemné a klidné vesničce Dražetice, V blízkém okolí naleznete kompletní občanskou vybavenost, cyklostezky a mimo jiné také vodní nádrž Slapy, lom Hřiměždice, či turistické cíle jako CHKO Brdy a několik zajímavých hradů a zámků.

Usedlost má obrovský potenciál na rekonstrukci podle svých představ, a to ať již jen k vlastnímu bydlení, nebo i například jako business plán s ubytovacím zařízením, či zachování původního účelu. Jedná se o tři samostatné budovy, při čemž minimálně dvě z nich mají potenciál k bydlení viz vizualizace v přiloženém videu: vše si samozřejmě můžete upravit dle vlastních představ.
.
První budova byla v minulosti využívána jako obytný dům se sklepem a technickou místností, bez klasické koupelny a wc, v rámci rekonstrukce je samozřejmě možné koupelnu i wc v budově vybudovat, voda i odpad jsou řešeny vlastní studnou a jímkou, z ostatních sítí je k dispozici ještě elektrika, která bude potřebovat revitalizací a v současné chvíli je elektroměr odpojen. Budova má dále potenciál rozšíření o obytné podkroví. Druhá budova byla využívána jako stodola, lze ale též kompletně předělat na dvoupodlažní dům, v katastru nemovitostí je pak celá budova vedena jako dům s číslem popisným.

Třetí budova byla využívaná jako dílna, dřevník, technická místnost a chlévy a má také využitelné podkroví, lze samozřejmě zmodernizovat a zachovat původní účely, případně v business plánu předělat na parkovací zastřešená stání a nebo upravit jakkoliv dle vlastního uvážení..

Pozemky se pak dají využít jako zahrada, sady, či pastviny. Jejich kompletní rozloha činí 6.600 m2, z čehož je až 2.700 m2 zastavitelných ve vesnickém charakteru. Nemovitost je financovatelná hypotečním úvěrem, s kterým Vám rádi pomůže, stejně jako s případnými dotacemi na rekonstrukci, samotnou rekonstrukcí, či studii pro využití fotovoltaiky. V případě jakýkoliv dotazů, či zájmu o domluvení prohlídky nás neváhejte kontaktovat. Ev. č. 8833

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Boroticích (okr. Příbram).