Prodej pozemku pro bydlení, Dlouhá Ves, 737 m2

Dlouhá Ves u Sušice

1 990 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 9 484 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry pozemku

AdresaDlouhá Ves u Sušice
IDT2404
Lokalita objektuKlidná část obce
Plocha nemovitosti737 m2
KomunikaceAsfaltová
DopravaSilnice, Autobus
VodaVodovod
Převod do OV

Origo partneři v Dlouhé Vsi

Podlahy

Stěhovací služby

Střechy

Popis

Nabízíme na prodej slunný, rovinatý, obdélníkový pozemek o výměře 737 m2, ležící v původní klidné části „Stará“ Dlouhá Ves (pod školou) ve střediskové obci Dlouhá Ves u Sušice 4 km. Dle platného územního plánu obce Dlouhá Ves je pozemek určený k výstavbě rodinného domu k bydlení. Přístup ze slepé obecní asfaltové cesty, kde je v dosahu veřejná splašková kanalizace, vodovod a elektřina.
Popis a poloha: obdélníkový až kosodélníkový, slunný, rovinatý pozemek, ležící ve velmi klidné původní části obce. Budou vytyčeny přesné hranice pozemku a podle toho bude oplocen. Přístup z obecní komunikace.
Pozemky celkem: 737 m2;
Rozměry: délka cca 33,5 m x šířka cca 22 m.
Inženýrské sítě:
Plyn: není v dosahu;
Elektřina: v dosahu; možnost připojení po dohodě s firmou ČEZ;
Odpad: v dosahu; možnost napojení na obecní kanalizační řad v cestě před pozemkem;
Voda: v dosahu; možnost napojení na obecní vodovodní řad v cestě před pozemkem;
Zajímavá možnost koupě pozemku k výstavbě RD v dosahu města Sušice a přitom ve výborném dojezdu na Šumavu (hranice NP Šumava 10 km) v oblíbené a vybavené obci Dlouhá Ves (OÚ s poštou, MŠ, obchod COOP, kostel, hostinec „Na Růžku“, fotbalové hřiště s občerstvením, tenisový kurt, benzínová stanice, muzeum dřevařství, kino, řeka Otava s Otavskou cyklostezkou, kterou dojedete do Sušice nebo až Šumavu či do Německa...) za odpovídající cenu 2.700 Kč/m2!
Nutno vidět klidnou lokalitu a ideální velikost pozemku.

Makléř

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje pozemků pro bydlení v Dlouhé Vsi (okr. Klatovy).