Prodej bytu 3+1, Velké Opatovice, Hliníky, 79 m2

Hliníky, Velké Opatovice

2 950 000 Kč
/za nemovitost
Cena je včetně právního servisu a provize RK.
Hypotéka od 14 059 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry bytu

AdresaHliníky, Velké Opatovice
ID072
StavbaCihlová
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná79 m2
Lokalita objektuOkraj obce
VlastnictvíOsobní
Podlahová plocha79 m2
Třída energetické náročnostiC - Úsporná
Balkon

Origo partneři v Velkých Opatovicích

Popis

Hledáte klid, přírodu, ale zároveň i občanskou vybavenost? Hledáte místo, kde si Vaše děti mohou v bezpečí hrát? Tak je tato nabídka právě pro Vás!
Jedná se o pěknou a udržovanou bytovou jednotku v osobním vlastnictví o dispozici 3+1 s balkonem. Bytová jednotka se nachází ve 4. NP a její užitná plocha činí 79,88 m² včetně balkonu a skladovací kóje (1,38 m²), která je umístěna v mezipatře na chodbě. Bytová jednotka je v dobrém technickém stavu a připravena k nastěhování. Orientována je na jižní a severní stranu a je po celý den příjemně prosvětlená. Za zmínku jistě stojí také krásný výhled do okolní krajiny Boskovické brázdy a Drahanské vrchoviny. Čtyřpodlažní cihlový bytový dům se nachází v okrajové části města Velké Opatovice, v ulici Hliníky. Bytový dům prošel v roce 2022 rozsáhlou revitalizací. Její součástí bylo zejména zateplení budovy, rekonstrukce střechy a nové balkony. Vytápění a ohřev vody zajišťuje centrální plynová kotelna. Energetická náročnost budovy: třída C - úsporná.
Celkové měsíční náklady činí 6.019,- Kč: zálohy elektřina - 1.300,- Kč, zálohy studená a teplá voda - 909,- Kč, teplo - 844,- Kč, fond oprav - 300,- Kč, splátka úvěru revitalizace - 1.574,- Kč, revitalizace ostatní položky - 753,- Kč (splátka balkon) a položky spojené se správou budovy - 339,- Kč (společná elektřina, odměna správci SBD, pojištění domu).

Výměry místností: kuchyně - 12,01 m², obývací pokoj - 20,70 m², ložnice - 16,30 m², dětský pokoj - 12,16 m², koupelna + wc - 4,13 m², předsíň - 6,21 m², komora - 2,05 m², balkon - 4,94 m², skladovací kóje - 1,38 m².

Tato nemovitost byla před samotným prodejem prověřena firmou, která se zabývá inspekcí nemovitostí, kdy certifikovaný inspektor posuzuje technický stav nemovitosti na základě zjevných projevů a neinvazivních měřících přístrojů.

Město Velké Opatovice má dobrou občanskou vybavenost včetně sítě obchodů, koupaliště, veřejné knihovny s pravidelně doplňovaným knižním fondem, zámeckého parku, kina a muzea kartografie. Dle potřeby je snadno dostupné město Jevíčko (2 km), kde jsou k dispozici další služby a obchody. Ve městě se také nachází dvě mateřské školy a základní škola s plaveckým bazénem a atletickým hřištěm. Město leží v pěkné krajině, nedaleko se nachází les a volná příroda, 30 minut chůze od domu leží nově zrekonstruovaná Smolenská přehrada. Velké Opatovice se nachází 20 minut od Boskovic a 40 minut od krajského města Blansko.

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 3+1 v Velkých Opatovicích.