Pronájem bytu 2+1, Prachatice - Oseky, 65 m2

Prachatice, Oseky

9 800 Kč
/za měsíc
+popl. 4900
Získejte výhodnou HYPOTÉKU Chci hypotéku

Parametry bytu

AdresaPrachatice, Oseky
ID26808
StavbaCihlová
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná65 m2
Patro2. z 3
VybavenoAno
VlastnictvíOsobní
Podlahová plocha65 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná
Sklep
Terasa
Parkování

Origo partneři v Prachaticích

Popis

Reality 11 Vám zprostředkují pronájem hezkého, zařízeného 2+1 s terasou o celkové ploše 65m². Jedná se o bytovou jednotku v prvním patře stylového selského domu v Prachaticích část Oseky.
Dům přešel přestavbou v 90-tých letech kdy byl přestavěný na samostatné obytné jednotky a následně v roce 2010 byl opět zrekonstruován a zateplen.
Byt se nachází v zrekonstruované části domu - obytná část 52 m² + 13 m² rohová terasa spojující oba pokoje. Pokoje a byt je kompletně zařízený stylovým nábytkem. Okna jsou dřevěná a díky žaluziím na oknech a balkonových dveřích lze byt zcela zatemnit a i v létě je v bytě příjemně. Topení je centrální (geotermální tepelné čerpadlo), kombinace podlahového topení s radiátory. Ohřev teplé vody zabezpečuje elektrický bojler. Byt je velmi teplý a nabízí pohodlné bydlení v zimě i v létě. K dispozici je prádelna s pračkou a sušičkou (v ceně pronájmu) a sauna za poplatek.
Jedná se o ekologicky orientovaný objekt, velkou výhodou je možnost využívaní venkovních prostor: udržovaná zahrada cca. 5000m² včetně plodů zahrady, hřiště, rybníček, ohniště s grilem, vlastní terasa, zahradní domek se sportovním nářadím, kryté posezení ve stodole 50m² se stolním tenisem, možnost parkování auta na pozemku, úschova kol...
V okolí je nádherná příroda a množství možností k rekreaci, turistice a sportovnímu vyžití, město Prachatice je vzdálené 3km.
Nájemné 9.800,-Kč + 4.900,-Kč poplatky za služby za 2 osoby ( topení, úklid, internet, TV/SAT a zálohy na elektřinu). Požadovaná kauce je ve výši jednoho měsíčního nájmu včetně služeb. Klidná lokalita v přírodě a zeleni. Volné ihned, upřednostňujeme slušné, dlouhodobé nájemce! Ev. číslo: 26808.

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky pronájmu bytů 2+1 v Prachaticích.