Prodej bytu 3+1, Plzeň, Dvořákova, 78 m2

Dvořákova, Jižní Předměstí

5 990 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 28 547 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry bytu

AdresaDvořákova, Jižní Předměstí
ID23081
StavbaPanelová
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná78 m2
Patro2. z 8
VybavenoČástečně
Typ objektuPatrový
VlastnictvíOsobní
Podlahová plocha78 m2
Plocha nemovitosti78 m2
Třída energetické náročnostiC - Úsporná
Elektřina230V
PlynPlynovod
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníÚstřední dálkové
KomunikaceAsfaltová
TelekomunikaceTelefon, Internet, Kabelová televize
VodaVodovod
Balkon
Garáž
Sklep
Lodžie
Výtah
Bezbarierový přístup

Origo partneři v Plzni

Podlahy

Stěhovací služby

Střechy

Popis

V jedné z nejatraktivnějších lokalit v Plzni na Borech Vám nabízíme prostorný byt o dispozici 3+1 s lodžií a komorou. Nachází se ve 2. podlaží panelového domu ve Dvořákově ulici. Celý byt prošel velmi zdařilou rekonstrukcí a revitalizovaný je také dům, ve kterém se nachází.

Byt o podlahové ploše 77,61 m nabízí skvělou dispozici a množství úložných prostor. Hned po vstupu Vás zaujme velmi vzdušná a prostorná předsíň vybavená velkou vestavěnou skříní. Všechny pokoje - obývací i obě ložnice mají samostatné vstupy z předsíně. Kuchyně, která je volně propojená s předsíní, je vybavená rohovou kuchyňskou linkou. Samozřejmě je zde také koupelna, kde je umístěná vana a která je spojená s toaletou. Z jedné z ložnic je přístupná velká lodžie, která je orientována na jihozápad. K bytu náleží také komora umístěná v mezipatře.

Ke všem výhodám, které nabízí jak samotný byt tak i lokalita, máme ještě jednu navíc - je to garáž, kterou je možno si k bytu koupit. Jedná se o garáž umístěnou cca 300 m od domu a to v bytovém domě v Baarově ulici. Koupě garáže však není podmínkou pro prodej bytu.

Dům je v rukách dobře fungujícího společenství vlastníků, v rámci revitalizace byla mimo jiné zateplena fasáda, vyměněna okna a vchodové dveře, rozvody vody i odpadů a instalován nový výtah. Dům je napojen na dálkové vytápění a dálkově je řešena i teplá voda.

V lokalitě je skvělá občanská vybavenost i dostupná hromadná doprava - trolejbusová zastávka je 300 m od domu. V těsné blízkosti domu je několik základních škol, dvě mateřské školy jsou vzdálené cca 700 m, v blízkém OC Luna najdete poštu, lékárnu, bankomaty, supermarket a spousty dalších obchodů a jiných služeb, které můžete potřebovat.

Lokalita uspokojí i sportovce, nedaleko najdete tenisové kurty vč. haly, inline dráhu, minigolf, volejbalové hřiště či venkovní posilovnu. Majitelé čtyřnohých mazlíčků ocení blízkost psí louky a nekonečné procházky v Borském parku.

V případě financování koupě prostřednictvím úvěru vám nabízíme možnost vypracování nezávislého porovnání a zařízení hypotečního úvěru na míru dle vašich požadavků a možností. Díky exkluzivním podmínkám u finančních institucí, perfektní znalosti trhu a kvalitnímu klientskému servisu si můžete být jisti, že vám doporučíme nejvhodnější financování. Swiss Life Select klientům poskytuje poradenské služby na nejvyšší úrovni v oblasti finančního plánování, investování, správy majetku, finančního zajištění na stáří, pojištění či financování bydlení.

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 3+1 v Plzni.