Prodej rodinného domu, Nové Město na Moravě, Malá, 347 m2

Malá, Nové Město na Moravě

11 900 000 Kč

Cena je včetně provize a služeb advokáta.
Hypotéka od 56 712 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaMalá, Nové Město na Moravě
IDN00068
StavbaCihlová
Stav objektuDobrý
Plocha užitná347 m2
Druh objektuSamostatný
VlastnictvíOsobní
Plocha budovy232 m2
Plocha nemovitosti772 m2
Třída energetické náročnostiD - Méně úsporná
Ukazatel energetické náročnosti52 kWh/m2 za rok

Origo partneři v Novém Městu na Moravě

Popis

Dovolujeme si Vám nabídnout tento jedinečný dům nedaleko centra. Může se pro Vás stát domem splněných přání. Nabízí hned několik možností, jak ho užívat.
Můžete v něm bydlet, relaxovat, sportovat, podnikat, také mít další zdroj příjmu z pronájmu prostoru. Dům nabízí široké spektrum využití.

Je velký možnostmi a malý nízkými provozními náklady (roční spotřeba el. en. pouze 12 MWh). Na výstavbě majitelé nešetřili. Kvalitu stavby jistě oceníte také v budoucnu.

Celková plocha pozemku je 772 m², zastavěná plocha a nádvoří má 331 m², zahrada 310 m², ostatní plocha 131 m².

Výhodou je dostatek parkovacích míst (z obou stran domu), prostorná garáž s dálkovým ovládáním. Má zabezpečovací systém i domácí telefon. Dva samostatné elektrické okruhy (230/400 V), v mědi.

Dílna je s podlahou z keramiky, s umyvadlem, samostatný el., okruh, 230/400V. Vedle jsou dva sklady.

V interiéru jsou použity kvalitní materiály, dveře i zárubně jsou z ceněného dubového masivu, betonové schodiště má nášlapy s keramikou.

Zdroji vytápění jsou teplené čerpadlo voda-vzduch zn. Mach, nový kotel na tuhá paliva a zasklený krb s průduchy. Ohřev vody zajišťuje nový zásobník na vodu 200L.

Dům můžete užívat, tak jak je. V 1. NP je posilovna, sauna, relaxační místnost, přes chodbu nyní kancelář, která je plnohodnotným pokojem. Navazuje chodbou vytápěná garáž, dílna s umyvadlem, 2 sklady, sociální zařízení (WC, umyvadlo, a sprchový kout). Vstup do zahrady.

1. NP může být také zdrojem vašeho příjmu, lze pronajmout jednotlivě jeho části nebo celé. Prostor, kde je sauna a posilovna, je možný upravit na menší byt, v pokoji je příprava na vodu.

Do 2. NP, které slouží nyní jako byt, se vstupuje po pohodlném schodišti do prostorné centrální haly. Jsou zde 4 samostatné pokoje, kuchyň s linkou na míru vybavenou vestavnými spotřebiči, jídelna je se stolem na míru z masivu a židlemi. Rovněž nábytek v obývacím pokoji je na míru a z masivu. V ostatních pokojích je nábytek běžný i dřevěný. Koupelna je prosvětlená oknem, s vanou, sprchovým koutem, dvěma umyvadly, bidetem, otopným žebříkem V samostatném WC je také pisoár.

Samozřejmostí je zateplení celého domu. Střecha je ze dvou sedlových krovů do tvaru T, krytá betonovými taškami a se dvěma komíny, z toho jeden čtyř-průduchový, dřevěné podbití, měděné okapy. Okna jsou plastová s izolačním dvojsklem. Podlahy v 1. NP jsou keramika a beton, ve 2. NP je podlaha plovoucí a keramika.

Dům je z části podsklepený. Je zde technická místnost, sklad na dřevo a menší sklad.

Zahrada slouží primárně k relaxaci, je zde jezírko s tekoucí vodou, praktická kůlna, posezení s markýzou, vzrostlé stromy a okrasné keře. Obslužnost domu je možné zajistit vjezdem do zahrady.

Dům se nabízí včetně všeho vybavení, můžete se hned zabydlet. Veškerá občanská vybavenost dostupná chůzí.

V případě zájmu nás kontaktujte, rádi Vám dům předvedeme.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Novém Městu na Moravě.