Prodej rodinného domu, Mělník, V Kroupovci, 165 m2

V Kroupovci, Mělník

11 190 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 53 328 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaV Kroupovci, Mělník
IDN185
StavbaCihlová
Stav objektuDobrý
Plocha užitná110 m2
Typ objektuPřízemní
Lokalita objektuKlidná část obce
Podlahová plocha165 m2
Plocha nemovitosti2052 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná
Garáž

Origo partneři v Mělníku

Popis

Nabízím k prodeji samostatně stojící rodinný dům na Mělníku, ul. V Kroupovci. Dům se nachází v klidné okrajové části obce.
Dům je atypický, který v roce 2009 prošel větší rekonstrukcí. Rekonstrukce - nová střecha z 1/2 domu, plastová okna, rozvody vody, elektřiny, podlahy, septik s čističkou.

Dispozice domu - veranda, ze které se vstupuje do obývacího pokoje s kuchyňským koutem (43m2) a vstupem do pracovny (ateliéru- 19,6m2). Na verandu navazuje předsíň ze které je samostatný vstup do ložnice (13m2), do dětského pokoje (23m2), koupelna s WC (16,7m2), do technická místnosti (původní koupelna 4,9m2), komory a vstup (schodiště) na půdu. Z půdy je možné další pokoj nebo nová bytová jednotka. Půda o rozloze 80m2.

Obývací pokoj s kuchyňským koutem díky otevřenému prostoru působí klidným, rodinným dojmem. V kuchyni - kuchyňská linka včetně vestavěných spotřebičů (lednice, myčka nádobí, varná deska, el. trouba, mikrovlná trouba). Vstup po dřevěném schodišti do pracovny -ateliéru.
V dětském pokoji vestavěné skříně, v jedné části skříně se nachází vstup do ložnice, původně zde byla šatna.
Vytápění domu je horkovodem, ohřev vody bojlerem. Podlahové topení, kromě ložnice a předsíně.
Na pozemku stojí garáž o výměře 28m2. Pozemek je svažitý, oplocen a vstup je možný ze dvou stran. Posuvná vrata u přístřešku za domem a další samostatná vrata z boku zahrady. Pozemek je zčásti vydlážděn.
U domu rozlehlá zahrada, která je možná oddělit na samostatný pozemek.

IS-elektřina 220/380V, septik s čističkou, obecní vodovod. Přípojka kanalizace u pozemku.
PENB se v současné době zpracovává proto je uváděna třída G.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Mělníku.