Prodej rodinného domu, Pesvice, 380 m2

Pesvice

9 700 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 46 227 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaPesvice
ID2023140
StavbaCihlová
Stav objektuPo rekonstrukci
Plocha užitná380 m2
Typ objektuPatrový
Lokalita objektuKlidná část obce
Plocha nemovitosti630 m2

Origo partneři v Pesvicích

Okna a dveře

Rekonstrukce

Zámečnické práce

Popis

Luxusní rodinný dům v obci Pesvice u Chomutova - exkluzivní nabídka.

Tento nádherný rodinný dům prošel kompletní rekonstrukcí v roce 2019 a nyní čeká na nové majitele. S celkovou plochou pozemku 630 m2 a dvěma podlažími nabízí tento dům luxusní bydlení na okraji obce.

Při vstupu do domu Vás přivítá prostorná chodba, která vede do elegantního obývacího pokoje, který je ideálním místem pro setkávání s rodinou a přáteli. Moderní a plně vybavená kuchyně je snem každého kuchaře a je propojena se vstupem do technické místnost a pracovny, která může posloužit jako útulný koutek pro vaši práci nebo jako přípravna pro budoucí rozšíření domu. V technické místnosti, se nachází elektrokotel a 300litrový bojler, což zaručuje neustálý tok teplé vody a účinné vytápění. Prostorná koupelna je vybavena jak sprchovým koutem, tak i vanou, což vám umožní volbu, jak si užít relaxaci po náročném dni. Samostatná šatna a ložnice vytvářejí privátní a klidný prostor pro spánek a odpočinek.

V patře domu najdete vstupní chodbu a dva další pokoje s výstupem na prostorný balkon, kde si můžete vychutnat ranní kávu nebo večerní západy slunce s nádherným výhledem na okolní krajinu.

Na zahradě najdete prostornou pergolu, která je ideálním místem pro letní grilování a večeře pod širým nebem.

Ale to není vše. Tato nemovitost nabízí také krytý bazén s bezúdržbovou technologií, což znamená, že si můžete plavat a relaxovat bez námahy.

Pro milovníky tradičního vytápění je k dispozici kotelna s kotlem na uhlí, což zajišťuje spolehlivý a účinný způsob vytápění domu.

Provozní náklady:
elektřina 5.000 Kč/měs.
uhlí v létě 700 Kč/měs., v zimě 3.500 Kč/měs.
kotel na tuhá paliva ohřívá i vodu

Dům je možné pronajmout za min. 50.000 Kč měsíčně + služby.

Nabídka tohoto domu je jedinečná a rychlé jednání se vyplatí.

Pro více informací a prohlídku mě neváhejte kontaktovat.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Pesvicích.