Pronájem bytu 2+kk, Pardubice, Palackého třída, 52 m2

Palackého třída, Pardubice - Zelené Předměstí

15 500 Kč
/za měsíc
Získejte výhodnou HYPOTÉKU Chci hypotéku

Parametry bytu

AdresaPalackého třída, Pardubice - Zelené Předměstí
IDIDpce90
StavbaCihlová
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná52 m2
Lokalita objektuCentrum obce
VlastnictvíOsobní
Třída energetické náročnostiC - Úsporná

Origo partneři v Pardubicích

Popis

Čerstvě po kompletní rekonstrukci, nabízíme k okamžitému nastěhování krásný byt 2+kk v srdci města. Navržen s ohledem na styl a komfort, je tento byt skvělou volbou pro jednotlivce či páry, kteří hledají elegantní městské bydlení. 

Tento světlý byt se nachází na Palackého třídě, pouhých 5 minut chůze od hlavního obchodního centra Palác Pardubice a  Hlavního nádraží. Pohodlí máte doslova před domem - zastávka MHD, obchody s potravinami, restaurace a kavárny jsou doslova na každém kroku. Městské bydlení snad již nemůže být jednodušší! Skvělou výhodou je také orientace všech oken do klidného dvora, což zajišťuje dokonalou klidnou atmosféru pro Váš každodenní život. 

Obytná plocha tohoto bytu činí 51,8 m2. Po vstupu do bytu se dostáváme do hlavní, prostorné chodby, kde po levé straně je umístěna samostatná toaleta a koupelna. Na konci chodby vlevo vstoupíme do kuchyně s jídelní částí, kterou je však možno snadno "přeměnit" na obývací pokoj a získat tak obytnou denní místnost. V druhé pokoji tak může vzniknout klidnější místnost s ložnicí. Tato variabilita je domyšlena do posledního detailu díky umístění TV a elektrických zásuvek v obou místnostech. 

Byt se nabízí vybaven v moderním stylu. Díky praktickému půdorysu, zde můžete nalézt dostatek úložného prostoru. V hlavní chodbě jsou umístěny tři šatní skříně a také malá komora/technická místnost oddělená zašupovacími dveřmi. Koupelna je vybavena moderním sprchovým koutem, stylovým umyvadlem se zrcadlem a skříňkou a také kompaktní pračkou s horním plněním o šířce 40 cm pro maximální pohodlí. V moderní, propracované kuchyni je umístěna lednice s malým mrazákem, myčkou na nádobí, plynovým sporákem s elektrickou troubou a zabudovanou mikrovlnou troubou. Nachází se zde také jídelní stůl se 3 židlemi. Obývací část pokoje je vybavena malou sedací soupravou a je možné také doplnit postelí o velikosti 160 cm x 200 cm. Místnosti jsou oddělené moderními zašupovacími dveřmi.

Byt je napojen na ústřední topení z tepláren Opatovice a nachází se v 7. patře zatepleném panelovém domě s výtahem. Nájemníci mohou využít sklep o výměře 2 m2 v přízemí domu. Parkování je možné ve dvoře na základě parkovací karty. Okna mají orientaci na jihovýchod. 

Nájemné tohoto bytu činí 15 500 Kč plus poplatky za služby 2100 Kč. Elektrická energie a plyn se převádí na nájemníky stejně tak připojení na internet.  Vratná kauce je nastavena na 31 000 Kč a provize činí 15 500 Kč. 

Toto je nekuřácký byt a domácí mazlíčci jsou po domluvě povoleni. Majitelé preferují dlouhodobý pronájem. 

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky pronájmu bytů 2+kk v Pardubicích.