Prodej bytu 2+kk, Přezletice, Pod Zahrady, 57 m2

Pod Zahrady, Přezletice

7 210 000 Kč
/za nemovitost
Včetně provize a právního servisu.
Hypotéka od 34 361 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry bytu

AdresaPod Zahrady, Přezletice
StavbaSkeletová
Stav objektuNovostavba
Plocha užitná57 m2
VlastnictvíOsobní
Třída energetické náročnostiB - Velmi úsporná
Balkon

Origo partneři v Přezleticích

Popis

Dobrý den,

dovolujeme si Vám exkluzivně nabídnout k prodeji novy být 2+kk o celkové podlahové ploše 56,7 m2 + balkon 5,7 m2, + parkovací stání + sklep, v novostavbě poblíž Prahy 9 – Vinoř.

Byt je velice slunný, má jihozápadní orientace.

Obývací pokoj (27,90 m2) nabízí dostatek místa, je zde místo pro velkou kuchyňskou linku, obývací a jídelní zónu, a instalaci obytné zdi. Z obývacího pokoje je vstup na balkon, na němž je dostatek prostoru pro umístění venkovního posezení a elektro grilu.

V ložnici (12,16 m2) je místo pro velkou manželskou postel a šatní skříň. Je z ní také vstup na balkon. Okna jsou velká a mají poměrně nízký parapet.

V předsíni (5,6 m2) je prostor pro vestavěný nábytek a posezení. V komoře (2,90 m2) lze umístit vestavené úložné prostory. V kombinaci se sklepní kóji přinášejí spoustu místa pro uložení veškerých věcí.

Koupelna (4,87 m2) je vybavena umyvadlem, vanou a WC, a je zde místo pro pračku a sušičku.

V celém bytě je podlahové vytápění. Ušetří spoustu místa, protože na stěnách nejsou radiátory. V obytných místnostech na podlaze je položena vinylová podlaha která má několik skvělých vlastností - výborná odolnost, dlouhá životnost, a dobře funguje dohromady s již zmíněným podlahovým vytápěním.

Dům byl zkolaudován v roce 2023 a je postaven z kvalitních cihelných bloků. Díky tomu v kombinaci s vnějším zateplením a moderním plynovým kondenzačním kotlem můžete výrazně ušetřit na poplatcích. Energetická třída domu je “B”.

Dům je součástí už léta existujícího a skoro dokončeného rezidenčního projektu “Zlatý Kopec”. Díky tomu je zde již vybudovaná rozsáhlá infrastruktura.

Několik dětských hřišť, venkovní posilovna Přezletice. Dětská hřiště jsou vybavena pro děti různého věku. Je zde také několik víceúčelových sportovních hřišť, kde si můžete zahrát fotbal, basketbal a tenis. Komunitní centrum Zlaťák, nabízí nejrůznější aktivity pro obyvatele Přezletic.

V pěším dosahu je Retail Park Vinoř, který má řadu obchodů: BILLA, dm, Pepco, Super Zoo. Dostanete se tam za 15 minut chůze nebo za 2 minuty autobusem či autem.

Cele okolí Přezletic a vedlejších vesnic a městských části je prosyceno cyklostezkami, naučnými a turistickými stezkami.

Jedna z naučných stezek nachází se nedaleko - „Vinořský park - Satalická bažantnice“ o délce 3,5 km začíná u rybníka Velká Obůrka. Po stranách vinořského údolí vystupují různě členité pískovcové skály, vodní prameny a jeskyně.

Nedaleko najdete Zámecký areál Ctěnice, který nabízí hodně atrakcí pro celou rodinu: denně otevřený zámecký park s dětským hřištěm, občerstvení v místním bistru čí restaurace, jezdecká škola Ctěnice.

Být má dobrou dopravní dostupnost. Jen 3 minuty pěšky je autobusová zastávka „Přezletice, Vinořská“. “OC Letňany“ je vzdálen pouhých 15 minut. Stejně dlouho bude trvat cesta k „OC Černý Most“, IKEA a Makro. Pokud potřebujete do centra Prahy, cesta na metro “Muzeum” zabere vám 40 minut od domu.

V případě jakýchkoliv dotazů se na nás obraťte.

Be Noble agency

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 2+kk v Přezleticích.