Prodej rodinného domu, Nový Bor - Pihel, 180 m2

Nový Bor, Pihel

3 990 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 19 015 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaNový Bor, Pihel
ID0877
StavbaCihlová
Stav objektuDobrý
Plocha užitná180 m2
VybavenoČástečně
Typ objektuPatrový
Druh objektuŘadový
Lokalita objektuKlidná část obce
Plocha budovy125 m2
Plocha nemovitosti851 m2
Plocha zahrady706 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná
Elektřina230V
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníÚstřední tuhá paliva
DopravaVlak, Silnice
VodaVodovod
Garáž
Převod do OV

Origo partneři v Novém Boru

Rekonstrukce

Úklidové služby

Popis

Nabízím k prodeji prostorný rodinný dům v malebné obci Pihel, jehož hlavní devizou je nádherný pozemek se vzrostlými stromy. Dům o velikosti 180 m² se nachází na pozemku o celkové ploše 851 m², z toho 726 m² tvoří rozsáhlá zahrada, která nabízí nejen klid a soukromí, ale i velký potenciál pro výstavbu zabudovaného bazénu, což z ní dělá ideální prostor pro relaxaci a rodinné aktivity.

Hlavní výhody domu:

Vytápění kombinovaným kotlem na tuhá paliva
Kompletní rekonstrukce proběhla před 14 lety
Nová střecha instalována před 7 lety
Klidná lokalita obklopená přírodou

Pozemek je ideální pro ty, kteří hledají příjemné a tiché bydlení s možností dalšího rozvoje. Nechte se okouzlit touto zelenou oázou a naplánujte si zde své nové bydlení snů!

Naši finanční specialisté vám rádi zajistí nejvýhodnější financování, aby vaše cesta k novému domovu byla co nejjednodušší. Budeme se na Vás těšit na prohlídce.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Novém Boru.