Prodej rodinného domu, Nový Jičín, Beskydská, 411 m2

Beskydská, Nový Jičín - Žilina

16 490 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 78 586 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaBeskydská, Nový Jičín - Žilina
ID251
StavbaDřevěná
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná480 m2
Typ objektuPatrový
Lokalita objektuKlidná část obce
Podlahová plocha411 m2
Plocha nemovitosti6082 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná
Garáž

Origo partneři v Novém Jičíně

Popis

Hledáte bydlení v přírodě a přitom s výbornou dostupností do blízkého města? Bydlení, které Vám nabídne soukromí a pohodlí, díky svému nadstandardnímu vybavení?
V tom případě Vám ve výhradním zastoupení majitele nabízíme rodinný dům na ul. Beskydská v Žilině u Nového Jičína.
Celková výměra pozemku činí 6 089 m2. Zastavěná plocha 254 m2.
Dispozice domu činí 5+kk. V přízemí domu se nachází prostorný obývací pokoj propojený s kuchyní a jídelnou, zádveří, garáž pro dva automobily, botník s komorou, technická místnost a vnitřní bazén se sprchovým koutem, samostatnou toaletou a prostorem připraveným na umístění sauny. Kuchyňská linka je plně vybavena vestavnými spotřebiči - velká lednice amerického typu, myčka, indukční varná deska, el. trouba, mikrovlnná trouba, digestoř, fritéza. V předsíni jsou instalovány vestavné skříně. Také garáž nabízí velké množství úložného prostoru.
V patře naleznete tři ložnice, každou s vlastní šatnou, prostorný pokoj přímo nad bazénem, dvě koupelny (s vanou a sprchovými kouty), samostatnou toaletu a místnost, která může být využita jako další úložný prostor, knihovna apod.
Dům nabízí relax a pohodlí pro majitele, které je kombinované se soukromím a výbornou dostupností do města.
Terasa umístěná v soukromí mezi zelení, s přístupem přímo z bazénu a obývacího pokoje. Vnitřní vyhřívaný bazén s protipoudem, který je možné využívat celoročně. Parkování ve vytápěné garáži, která je propojená s domem. Klimatizace v celém domě. Vytápění a ohřev teplé vody je zajištěn tepelným čerpadlem a kvalitními krbovými kamny.
Dům je napojen na veškeré IS - vodovodní řad, kanalizace, elektřina.
S veškerými podrobnějšími informacemi Vám ráda seznámím při prohlídce domu.
Žilina je místní část Nového Jičína, která je velice oblíbená s ohledem na svou dobrou dostupnost do Nového Jičína. Částí pravidelně projíždí MHD, které ocení především rodiny s dětmi.
S financováním nemovitosti Vám rádi poradíme a pomůžeme.
Doporučujeme prohlídku nemovitosti.



Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Novém Jičíně.