Prodej bytu 2+1, Ostrava, Gen. Píky, 60 m2

Gen. Píky, Ostrava

2 390 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 11 390 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry bytu

AdresaGen. Píky, Ostrava
StavbaPanelová
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná60 m2
Lokalita objektuCentrum obce
VlastnictvíDružstevní
Podlahová plocha60 m2
Lodžie

Origo partneři v Ostravě

Popis

Hledáte nový domov ve vyhledávané lokalitě Ostravy? Máme pro vás ideální příležitost!

Tento prostorný byt 2+1 o výměře 60 m² s lodžií a sklepem se nachází v klidném a pečlivě udržovaném domě na ulici Generála Píky. Skvělá dispozice s neprůchozími pokoji, výborně řešenými úložnými prostory a okny orientovanými na dvě světové strany zajišťuje vzdušnost a dostatek přirozeného světla po celý den.

Byt se nachází ve 4., posledním patře domu, což znamená nejen soukromí, klid a žádný hluk nad hlavou, ale také výhledy, které vám nabídnou příjemné chvilky na vaší lodžii. Stav bytu je původní, což vám otevírá prostor pro vlastní kreativitu, ale menší rekonstrukce bytového jádra již proběhla.

Dům prošel kompletní revitalizací, včetně zateplení a výměny oken, což zajišťuje nižší náklady na vytápění a pohodlné bydlení v každém ročním období. K tomu navíc možnost převést byt z družstevního vlastnictví rovnou do osobního - anuita je plně splacená.

Nechte se unést atmosférou a dokonalou polohou tohoto bytu a vytvořte si zde svůj vysněný domov! Ideální jak pro bydlení, tak investici.

Pro více informací čí dohodnutí prohlídky nás neváhejte kontaktovat.

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 2+1 v Ostravě.