Prodej bytu 2+kk, Praha - Hlubočepy, Na Zlíchově, 53 m2

Na Zlíchově, Praha 5 - Hlubočepy

8 820 150 Kč
/za nemovitost
Cena je včetně DPH.
Hypotéka od 42 034 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry bytu

AdresaNa Zlíchově, Praha 5 - Hlubočepy
ID13050
StavbaSmíšená
Stav objektuNovostavba
Plocha užitná53 m2
Lokalita objektuKlidná část obce
VlastnictvíOsobní
Třída energetické náročnostiB - Velmi úsporná
Balkon

Origo partneři v Praze 5

Stěhovací služby

Popis

Nabízíme k prodeji byt A.004 s dispozicí 2+kk (53 m2) a balkonem (11,4 m2) v novém rezidenčním projektu Duo Hlubočepy v Praze 5.


O projektu:

Nedaleko od ruchu velkoměsta, v blízkosti Smíchova, na místě bývalých ledáren vyrostly 2 bytové domy. Postavili jsme je s respektem k přírodě a s důrazem na komfortní a zdravé bydlení.

Rezidenční novostavba Duo Hlubočepy je umístěna v klidné části Prahy 5 - Hlubočepy. Na místě brownfieldu vzniklo 68 bytů ve dvou nových bytových domech. Většina bytů má vlastní balkon nebo předzahrádku a samozřejmostí jsou parkovací místa v podzemních garážích. Areál je oplocený a nabízí klid a soukromí pro budoucí majitele.

Výhodou je klidná lokalita obklopená zelení a skvělé dopravní spojení do centra. Do Anděla se dostanete za 9 minut. Pro milovníky pěších procházek a sportu je v pěší dostupnosti Prokopské údolí.

Duo Hlubočepy nabízí bydlení v energeticky úsporném domě (B) s nízkými provozními náklady. Při stavbě jsou využity vysoké standardy a nejmodernější technologie.

Zdroj tepla je zajištěn tepelným čerpadlem, byty jsou vybaveny rekuperací vzduchu a vodním podlahovým topením (s doplňkovou funkcí chlazení). Okna v bytech mají izolační trojskla, v podkrovních bytech je umístěna klimatizace (fan coil) a ve všech jednotkách je příprava na venkovní rolety.

Celý projekt je inspirovaný moderním trendem bydlení, tzv. microapartments, kdy na malé ploše je poskytnut maximální komfort. Každá jednotka je architektonicky i funkčně domyšlena do posledního detailu.

Fotografie jsou ilustrační pro lepší představu o projektu.

V prodeji jsou i další byty 1+kk a 2+kk. Rádi Vám poskytneme více informací, v případě zájmu nás můžete kontaktovat na níže uvedeném telefonním čísle nebo e-mailem.

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 2+kk v Praze 5.