Prodej rodinného domu, Všenory, Nad Rozcestím, 160 m2 (ID: 1462061)

Nad Rozcestím, Všenory, okres Praha-západ

15 800 000 Kč
Hypotéka od 75 298 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaNad Rozcestím, Všenory, okres Praha-západ
ID10946/5937
StavbaCihlová
Stav objektuNovostavba
Plocha užitná160 m2
VybavenoNe
Druh objektuSamostatný
VlastnictvíOsobní
Plocha budovy100 m2
Plocha nemovitosti727 m2

Origo partneři v Všenorech

Popis

Nabízíme moderní luxusní novostavbu o dvou podlažích, která se vyznačuje jedinečnými výhledy do vzrostlé zeleně a atraktivním umístěním ve svahu. Výhledy na malebné kopce Brdských lesů si zamilujete a příroda Vám připraví krásnou podívanou po celý rok.

Dům má zastavěnou plochu 100 m² a obytnou plochu 160 m², což poskytuje dostatek prostoru pro pohodlné rodinné bydlení, ale zároveň dům působí kompaktně.

V 1. NP se nachází prostorný obývací pokoj, propojený s moderní kuchyní a venkovní terasou, která skvěle navazuje na exteriér a nabízí ideální místo pro relaxaci a rodinné posezení. Ve spodním patře (dům je zasazen do svahu) najdete tři prostorné ložnice s velkými hliníkovými okny orientovanými do zahrady, které do interiéru vnáší dostatek denního světla. Z každé ložnice je výstup na terasu a zahradu.

Dům disponuje jednou koupelnou s oknem (přirozené světlo) s WC a vanou, dále 2x samostatným WC a odděleným sprchovým koutem.

Součástí domu je prostorná technická místnost v 1. PP, která pojme nejen technologii pro vytápění, ale i pračku, sušičku a další vybavení, které nechcete mít na očích. Na pozemku jsou k dispozici tři parkovací místa, ale i možnost umístění externího zahradního domku.

V nabídce naleznete přiložené vizualizace architektonických návrhů, které poskytují představu o možném uspořádání a designu domu.

Vytápění zajišťuje tepelné čerpadlo, dům splňuje energetickou náročnost třídy B, zateplení 15cm polystyrénem a okna trojska. Zelená střecha. Je vybaven moderními technologiemi, jako je centrální ovládání topení, podlahové vytápění v 1. NP a videozvonek. Dešťová voda je sbírána do retenční nádrže a vodu lze dále využít na zálivku.

Pozemek je svažitý, nicméně najdete na něm prostornou terasu u ložnic v 1. PP., dostatek parkovacích ploch a možnost rozšíření terasy o okrasnou zahradu s BBQ, nebo např. vířivku či saunu.

Tento dům nabízí ideální kombinaci luxusu, moderní technologie a klidného bydlení se soukromým uprostřed zeleně. Dům čeká na nové majitele, jenž ocení blízkost přírody a výborné dopravní spojení s Prahou (možnost využití vlaku s 15 minutovým intervalem ve špičce).

Ve Všenorech najdete školku, základní školu (s velmi dobrou pověstí), fotbalový a hazénkářský klub, rybaření, bowling, fitness, dětského lékaře. Nově se buduje víceúčelové hřiště. Zrekonstruovaný kulturní dům Vám přinese kvalitní kulturní vyžití bez nutnosti dojíždění do Prahy.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Všenorech.