Prodej zemědělské půdy, Uherský Ostroh, 4983 m2

Uherský Ostroh

244 167 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 1 164 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry pozemku

AdresaUherský Ostroh
ID6787
Plocha nemovitosti4983 m2

Origo partneři v Uherském Ostrohu

Popis

Nabízím k prodeji pozemek orné půdy o celkové výměře 4 983 m2. Pozemek se nachází v katastrálním území Ostrožské Předměstí, v obci Uherský Ostroh, okres Uherské Hradiště. Je zapsán na listu vlastnictví č. 293 a jedná se o parcelu č. 6710.

Tento pozemek orné půdy se nachází v atraktivní zemědělské oblasti Uherskohradišťska, která je známá svou dlouhou zemědělskou tradicí. Díky své výměře je pozemek vhodný jak pro zemědělce, kteří hledají rozšíření svých hospodářských ploch, tak pro investory, kteří chtějí využít rostoucí hodnoty zemědělské půdy. Pozemek nabízí potenciál pro různé způsoby využití v zemědělství.

Investice do zemědělské půdy je skvělou příležitostí, jak dlouhodobě zhodnotit finance a ochránit je před inflací. S rostoucí poptávkou po půdě je tato nabídka ideální příležitostí pro investici do stabilního a neomezeného zdroje.

Pro více informací o tomto pozemku mě kontaktujte telefonicky nebo e-mailem. Pozemek nabízím k prodeji v zastoupení vlastníka. Cena je uvedena včetně provize. Nezaujala vás tato konkrétní nabídka? Staňte se členem MojePole Plus a získejte nové nabídky přímo do své e-mailové schránky. Pro nezávaznou poptávku využijte formulář dostupný na našich stránkách.

Makléř

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje zemědělských půd v Uherském Ostrohu.