Prodej podílu zemědělské půdy, Tursko, 1654 m2

Tursko

229 883 Kč
/za nemovitost
Získejte výhodnou HYPOTÉKU Chci hypotéku

Parametry pozemku

AdresaTursko
ID6802
Plocha nemovitosti1654 m2

Origo partneři v Tursku

Popis

Nabízím k prodeji podíl 1/6 na pozemku v lukrativním okrese Praha-západ, v obci Tursko.

Parcela je zapsána na listu vlastnictví č. 117 a jedná se o parcelu č. 1004, která je vedena jako orná půda. Má výměru 9 923 m2, z toho prodávaný podíl činí 1 654 m2. Díky průměrné bonitě BPEJ 14,70 Kč/m2 se jedná o velmi úrodnou půdu, která nabízí skvělý potenciál pro zemědělské využití. Parcela leží v zemědělském bloku, z obou kratších stran přiléhá k silnicím.

Na pozemku aktuálně hospodaří společnost AGRIVEP a.s. se smlouvou na dobu neurčitou a s výpovědní lhůtou jeden rok.

Tento pozemek se nachází na hranici zastavitelného území, což z něj činí velmi zajímavou příležitost do budoucna. Možnost případné změny územního plánu a využití pozemku pro stavební účely přidává pozemku na hodnotě. Ať už máte zájem o zemědělskou produkci, nebo hledáte zajímavou příležitost pro dlouhodobé zhodnocení, tato nabídka by mohla být tou pravou volbou.

Investice do zemědělské půdy je nejen stabilní, ale díky neustálému růstu hodnoty půdy může být i velmi výhodná. Včasná investice může zajistit pozemek za atraktivní cenu, než jeho hodnota výrazně vzroste.

Pro více informací o této nabídce mě neváhejte kontaktovat telefonicky nebo e-mailem. Pozemek nabízím k prodeji v zastoupení vlastníka. Cena zahrnuje provizi a veškeré právní služby. Nezaujala vás tato nabídka? Vyplňte nezávaznou poptávku na našich webových stránkách a budete pravidelně dostávat nové nabídky e-mailem. Staňte se členem MojePole Plus a získejte výhodné nabídky přímo do své e-mailové schránky.

Makléř

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky podílu polí v Tursku.