Prodej bytu 4+kk, Praha - Vinohrady, Moravská, 125 m2

Moravská, Praha 2 - Vinohrady

23 250 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 110 803 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry bytu

AdresaMoravská, Praha 2 - Vinohrady
ID529481
StavbaCihlová
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná125 m2
VlastnictvíOsobní
Třída energetické náročnostiD - Méně úsporná
Balkon
Terasa

Origo partneři v Praze 2

Stěhovací služby

Popis

Bytový dům Moravianna Vinohrady je tradičním a zároveň výjimečným příkladem architektury z počátku 20. století. Rekonstrukce se zaměřuje na maximální zachování původních prvků, což umocňuje jedinečnou atmosféru více než sto let starého secesního domu.

V domě se nachází celkem 26 bytových jednotek, z nichž 14 disponuje balkony, nabízející panoramatické výhledy. Budova má 7 nadzemních podlaží a 1 podzemní podlaží s lukrativním komerčním prostorem. Byty jsou navrženy v dispozičních variantách od 2+kk až po 4+kk, každý byt má vlastní sklepní prostor. Nově vybudovaný prostorný výtah poskytuje pohodlný přístup do všech podlaží.

Společné prostory domu uchovávají historický ráz v jeho maximální podobě. Tento dojem je podpořen například původními štukaturami a mramorovými obklady. Křišťálový lustr ve vstupní hale budovy, který je s ní historicky spojený, jí propůjčuje jedinečný půvab.


Byt č. 1 nabízí dostatek prostoru a úložných prostor i pro větší rodinu. Ze vstupní haly vcházíme do obývacího pokoje, který má přímý vstup na balkon orientovaný do zeleně. Kuchyňský kout je částečně separovaný. K dispozici jsou tři ložnice a dvě samostatné koupelny. Jedna s vanou a druhá s toaletou a sprchovým koutem. K bytu patří sklep.

Interiér bytu působí velice reprezentativním dojmem. Klade důraz na komfort, funkčnost moderního životního stylu a původní eleganci tohoto historického domu. Mezi standardy bytu patří dobové repliky stávajících špaletových oken s dvojsklem, dřevěné parkety, kvalitní a trvanlivé materiály a moderní technologie jako např. hlasové a televizní vysílání, domácí telefon, kamerový systém ve vstupní hale aj. Byt je vybaven klimatizací.


Bydlení je situováno v těsném sousedství Bezručových sadů a sadů Svatopluka Čecha, které nabízejí skvělé možnosti pro relaxaci či aktivní trávení volného času uprostřed energii dobíjející zeleně. Samotná ulice, lemovaná vzrostlými stromy, nabízí jedinečnou magickou atmosféru ve všech ročních obdobích. V okolí najdeme kompletní občanskou vybavenost, stylové kavárny, divadla, bary a další podniky. Stanice metra Náměstí Míru nebo Jiřího z Poděbrad jsou v pěším dosahu do 7 minut. 

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 4+kk v Praze 2.