Prodej rodinného domu, Tuchoměřice, Na Výsluní, 261 m2

Na Výsluní, Tuchoměřice

27 500 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 131 057 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaNa Výsluní, Tuchoměřice
IDN7162
StavbaSmíšená
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná261 m2
Typ objektuPatrový
Plocha nemovitosti1135 m2
Třída energetické náročnostiA - Mimořádně úsporná
Garáž

Origo partneři v Tuchoměřicích

Popis

Nabízíme k prodeji krásný stylový dvoupodlažní rodinný dům v Tuchoměřicích o dispozici 5+kk na pozemku o velikosti 1.135 m2. Dům je umístěný na kopci v klidné rezidenční lokalitě s panoramatickým výhledem na Tuchoměřice a okolní krajinu. Byl postavený v roce 2010 a získal nominaci v soutěži Stavba roku a také nominaci v kategorii "Nízkoenergetický dům pro bydlení v technologii dřevostavba".

Většina plochy prvního podlaží je řešena jako otevřený a propojený obytný prostor, ve kterém na sebe plynule navazuje obývák s jídelnou a kuchyní (56 m2), lodžie (27 m2), zimní zahrada (17 m2) a atrium (26 m2). Společný obývací prostor je vybaven stylovými krbovými kamny a nábytkem zhotoveným na míru v souladu s charakterem domu. V zadní části je soukromá zóna. Z hlavní ložnice (17 m2) s knihovnou (5 m2) lze vejít prosklenými dveřmi do atria, dále je zde pracovna (6 m2), koupelna (10 m2), prostorná šatna (12 m2), technická místnost a separátní toaleta (3 m2). Litinové kruhové schodiště umístěné v obývací místnosti propojuje toto podlaží se spodním, kde jsou dvě ložnice (15 a 21 m2), koupelna (5 m2) a technická místnost.. Z obou ložnic se vchází prosklenými dveřmi na zahradu. V její dolní části je vjezd do samostatně stojící garáže (42,3 m2) s místem pro dva vozy, s WC s umyvadlem a technické zázemí, které lze využívat jako sklep.

Technické parametry – teplovzdušné vytápění, rekuperace, tepelné čerpadlo, solární panely; vlastní vrtaná studna (hloubka 28 m) voda se používá pro závlahu a splachování toalet; retenční nádrž na dešťovou vodu, automatický závlahový systém; podlahy dřevěné mozaikové z tropického dřeva, dlažba a obklady španělská keramika; v obývacím pokoji, kuchyni a jídelně je dřevěná podlaha z palubek, které byly vyrobeny úpravou z podlahových prken barokního domu na Hradčanském náměstí přibližně 300 let starých; okna dřevohliníková s izolačními trojskly; obvodové stěny jsou z interiérové strany opatřeny jílovou omítkou v tloušťce cca 7cm do dřevěného roštu, tato konstrukce přispívá ke zlepšení vlhkostní bilance v interiéru; konstrukce zastřešení je dvouplášťová, horní plášť tvoří zelená střecha.

Občanská vybavenost v Tuchoměřicích - základní škola, mateřská školka pošta, lékaři, restaurace a prodejny, možnost větších nákupů - OC Šestka u letiště a Lidl Horoměřice. Mezinárodní školy a školky v Nebušicích a na Praze 6. Relaxace a sportovní vyžití - jezdecké areály v Tuchoměřicích, Lichocevsi, na Pazderně a na Přední Kopanině, (umožňují ustájení koní a základní jezdecký výcvik); cyklistické a turistické trasy; plavecké bazény na Suchdole v Praze 6, ve Slaném a na Kladně. Četné historické památky z nichž některé uvádím – zámek Tuchoměřice, hrad Okoř, Levý Hradec, románská rotunda na Přední Kopanině, kostel v Černovičkách kde byly objeveny gotické nástěnné malby. Výborné dopravní spojení busem na metro v Praze 6 a několik minut autem od mezinárodního letiště Václava Havla.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Tuchoměřicích.