Prodej bytu 2+kk, Kavarna, Bulharsko, 84 m2

Kavarna, Bulharsko

2 075 288 Kč
/za nemovitost

Parametry bytu

AdresaKavarna, Bulharsko
IDF14507
StavbaCihlová
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná73 m2
VlastnictvíOsobní
Podlahová plocha84 m2
Terasa

Origo partneři

Popis

Nabízíme ke koupi prostorný apartmán 2+kk o celkové ploše 84 m² ve čtvrtém podlaží luxusního resortu Kaliakria resort, který se nachází v přímořském městě Kavarna na severním pobřeží Bulharska. Tento kompletně vybavený a zařízený apartmán s nádherným výhledem na moře je připraven k okamžitému nastěhování a nabízí vše potřebné pro pohodlný pobyt nebo investici do nemovitosti u moře.
Dispozice apartmánu: Apartmán zahrnuje prostorný obývací pokoj s kuchyňským koutem a jídelním prostorem, ložnici, koupelnu s toaletou a velkou terasu s krásným výhledem na moře, kde můžete relaxovat. Apartmán je plně vybaven kvalitním nábytkem a spotřebiči, což umožňuje okamžité bydlení bez dalších investic.
Vybavení komplexu Kaliakria resort: Tento prémiový resort nabízí širokou škálu služeb a vybavení, včetně pěti venkovních bazénů, restaurací, baru, recepce, 24hodinové bezpečnostní služby, udržovaných zahrad, relaxačních zón, dětského hřiště a parkovacího stání. Vynikající dopravní dostupnost je zajištěna autobusy i osobními automobily.

Občanská vybavenost a lokalita: V těsné blízkosti apartmánu se nachází kompletní občanská vybavenost, včetně škol, zdravotnických zařízení, školek, pošty, supermarketů a dalších obchodů a služeb. Pláž je vzdálená pouhých 600 metrů, což vám poskytuje snadný přístup k moři a možnost užívat si vodní sporty a koupání. Roční poplatek za údržbu činí 1090 EUR, což zajišťuje trvale vysoký standard resortu.

Proč koupit nemovitost u moře od MOJE NEMOVITOST U MOŘE? Naše společnost, sídlící přímo v Bulharsku, se specializuje na prodej a správu nemovitostí na bulharském pobřeží v lokalitách jako Sveti Vlas, Slunečné pobřeží, Nesebar, Ravda, Aheloy, Pomorie a další. Díky dlouholetým zkušenostem nabízíme široký výběr ověřených nemovitostí, které jsou ideální pro investici i vlastní bydlení. Poskytujeme kompletní servis od koupě nemovitosti, přes její správu, až po poprodejní služby. Na nás se můžete spolehnout v každé fázi, náš vztah s klienty nekončí prodejem, ale pokračuje díky našim nadstandardním službám.

Kavarna – Ideální místo pro vaši investici Kavarna je malebné město na severním pobřeží Bulharska, známé svou bohatou historií, čistými plážemi a přírodními krásami. Nabízí klidné prostředí, ideální pro rodiny s dětmi, nebo pro ty, kteří hledají odpočinek daleko od přeplněných turistických letovisek. Město je také známé svými kulturními akcemi a festivaly, které dodávají místu živou atmosféru. V blízkosti jsou skvělé restaurace, kavárny a mnoho možností pro volnočasové aktivity.

Proč investovat do nemovitosti u moře v Bulharsku? Bulharsko se stává čím dál atraktivnější destinací pro investice do nemovitostí, zejména díky svým nízkým životním nákladům, příznivému klimatu a neustále se rozvíjející infrastruktuře. Investice do nemovitosti v Bulharsku je nejen skvělým způsobem, jak si užít krásy Černého moře, ale také dlouhodobě zajistit hodnotu vašich peněz.

Kontaktujte nás ještě dnes, abychom vám pomohli... (více na našem webu)

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 2+kk.