Prodej bytu 3+kk, Rogoznica, Chorvatsko, 57 m2

Rogoznica, Chorvatsko

5 536 300 Kč
/za nemovitost

Parametry bytu

AdresaRogoznica, Chorvatsko
IDF14483
StavbaCihlová
Stav objektuNovostavba
Plocha užitná55 m2
Lokalita objektuKlidná část obce
VlastnictvíOsobní
Podlahová plocha57 m2
Terasa

Origo partneři

Popis

Nabízíme k prodeji moderní apartmán v novostavbě na velmi atraktivní lokalitě v Rogoznici.
Apartmán se nachází pouhých 150 metrů od moře a pláže, a zároveň jen 500 metrů od centra.
Budova byla postavena před dvěma lety, takže je prakticky nová a ve výborném stavu.

Tento apartmán o celkové ploše 57 m² je umístěn v prvním patře a jeho dispozice zahrnuje chodbu, dvě ložnice, koupelnu, open-space obývací pokoj s kuchyní a jídelním koutem a prostornou krytou terasu s krásným výhledem na moře.

Apartmán je kompletně zařízený a vybavený, takže je připraven k okamžitému užívání. Nábytek a veškeré vybavení jsou nové a velmi málo používané, takže apartmán vypadá jako nový. Kromě toho má apartmán dva invertorové klimatizační jednotky pro topení i chlazení, což zaručuje pohodlí během celého roku. Koupelna je vybavena podlahovým vytápěním a byt má bezpečnostní dveře pro zvýšenou bezpečnost. K apartmánu náleží také parkovací místo.

Tento apartmán je perfektní volbou pro ty, kteří hledají klidné bydlení nebo rekreační nemovitost v blízkosti moře. Nemovitost se nachází v klidné oblasti, ale zároveň nabízí snadný přístup k pláži i k centru města Rogoznica. Apartmán je ideální jak pro celoroční bydlení, tak jako investiční příležitost pro krátkodobý turistický pronájem.

Rogoznica je oblíbené turistické letovisko, známé svými krásnými plážemi, čistým mořem a bohatou přírodní i kulturní historií. Město nabízí široké spektrum služeb a zábavních aktivit, které z něj dělají vyhledávanou destinaci jak pro rekreanty, tak pro investory do nemovitostí. V blízkosti jsou také oblíbené turistické destinace jako Šibenik, Primošten nebo Národní park Krka.

Chorvatsko je dlouhodobě populární destinací pro nákup nemovitostí díky stabilnímu trhu, příznivému klimatu a vysoké turistické poptávce. Oblasti jako Rogoznica přitahují nejen turisty, ale i ty, kteří hledají klidné bydlení s výhledem na moře.

S Mojenemovitostumore získáte profesionální servis při nákupu nemovitostí na chorvatském pobřeží. Nabízíme kompletní asistenci od výběru nemovitosti až po právní poradenství a bezproblémový převod vlastnictví. S námi se můžete spolehnout na to, že celý proces proběhne hladce a bez starostí.

Pokud vás tento apartmán v Rogoznici zaujal, neváhejte nás kontaktovat pro více informací a domluvení prohlídky. Tento apartmán je ideální volbou pro ty, kteří hledají moderní bydlení u moře bez dalších investic do vybavení a zařízení.

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 3+kk.