Prodej rodinného domu, Slatine, Chorvatsko, 127 m2

Slatine, Chorvatsko

17 356 950 Kč
/za nemovitost

Parametry domu

AdresaSlatine, Chorvatsko
IDF14480
StavbaCihlová
Stav objektuPo rekonstrukci
Plocha užitná127 m2
Typ objektuPatrový
Lokalita objektuKlidná část obce
Podlahová plocha127 m2
Plocha nemovitosti481 m2
Garáž

Origo partneři

Popis

Nabízíme k prodeji krásnou samostatnou nemovitost na ostrově Čiovo v oblasti Slatine.
Tento dům se nachází na uzavřeném pozemku o rozloze 481 m², který je obklopen krásnou zahradou a vybaven bazénem. Dům je vzdálen přibližně 200 metrů od moře, což poskytuje výjimečnou polohu v klidném prostředí, a přesto v centru malebné vesnice.
Na pozemku se nachází také menší objekt o rozloze 17 m² s vlastní terasou, který lze využít jako zahradní domek nebo hostinský dům.

Dům o celkové rozloze 127 m² se skládá ze dvou patrových bytových jednotek a přízemí s venkovním parkovacím místem. Dům byl původně postaven jako rodinný víkendový dům, ale v posledních letech se jeho dvě patra úspěšně využívají k turistickému pronájmu.

Přízemí zahrnuje prostorný dvoupokojový apartmán, který má přímý vstup do dvora s bazénem. Tento apartmán vyžaduje renovaci, ale nabízí skvělý potenciál.

První patro bylo kompletně zrekonstruovaný a je plně vybavené. Tento komfortní apartmán se skládá z obývacího pokoje s přístupem na krásnou terasu, kuchyně s jídelním koutem, dvou ložnic a dvou koupelen.

Druhé patro se nachází v podkroví a bylo také kompletně renovováno. Jedná se o jednopokojový apartmán s jednou ložnicí, prostorným obývacím pokojem a terasu s úžasným výhledem na moře. Kuchyně s jídelnou je chytře využita pod šikmým stropem, což dodává apartmánu jedinečný charakter.


Tento dům je ideální jak pro vlastní bydlení, tak pro turistické využití díky zavedené investiční činnosti a atraktivní lokalitě. Blízkost moře, klidné prostředí a možnost využívat dům jako dvougenerační bydlení či prázdninový dům z něj činí vynikající investiční příležitost.

Čiovo je jedním z nejkrásnějších ostrovů v Chorvatsku a Slatine je malebná vesnice, která nabízí klidné prostředí, a přesto je v blízkosti všech turistických atrakcí. Ostrov Čiovo je spojen s pevninou mostem, což zajišťuje snadnou dostupnost do historického města Trogir, které je zapsáno na seznamu světového dědictví UNESCO, a také do Splitu, druhého největšího města v Chorvatsku. Slatine je ideálním místem pro ty, kteří hledají relaxační život u moře, ale chtějí mít zároveň blízko k městským službám.

Chorvatsko je dlouhodobě vyhledávanou destinací pro nákup nemovitostí u moře díky svému krásnému pobřeží, stabilnímu trhu s nemovitostmi a rostoucí poptávce po turistických pronájmech. Oblasti jako Čiovo a Trogir jsou vysoce atraktivní jak pro rekreační bydlení, tak pro investiční nemovitosti s vysokým návratem.

S Mojenemovitostumore vám nabízíme kompletní asistenci při nákupu nemovitostí v Chorvatsku. Zajistíme právní služby, pomůžeme s převodem vlastnictví a zajištěním všech formalit. Naše dlouholeté zkušenosti na trhu nemovitostí vám zajistí bezstarostný a bezpečný průběh transakce.

Pokud vás tato krásná nemovitost na Čiovu zaujala, neváhejte nás kontaktovat pro více informací a domluvte si prohlídku. Pomůžeme vám najít perfektní nemovitost pro váš nový život nebo investici u Jadranského moře

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů.