Prodej bytu 3+kk, Medulin, Chorvatsko, 59 m2

Medulin, Chorvatsko

5 030 975 Kč
/za nemovitost

Parametry bytu

AdresaMedulin, Chorvatsko
IDF14473
StavbaCihlová
Stav objektuNovostavba
Plocha užitná57 m2
Lokalita objektuKlidná část obce
VlastnictvíOsobní
Podlahová plocha59 m2
Balkon

Origo partneři

Popis

Nabízíme k prodeji krásný nový apartmán nacházející se ve druhém patře moderní budovy v Medulinu.
Apartmán je plně vybavený a zařízený, takže je připraven k okamžitému nastěhování nebo pronájmu. Dispozice zahrnuje prostorný obývací pokoj, kuchyň s jídelním koutem, dvě ložnice, koupelnu a terasou s krásným výhledem na moře. Součástí prodeje je také parkovací místo.

Koupelna je vybavena podlahovým vytápěním a každá místnost je klimatizována, což zajišťuje komfort po celý rok.

Tento apartmán je ideální nejen pro trvalé bydlení, ale také jako investiční příležitost pro turistický pronájem díky své výhodné poloze a plnému vybavení.

Apartmán v Medulinu nabízí perfektní kombinaci luxusního bydlení a výhodné investice. Blízkost k moři a turistickým atrakcím zaručuje vysokou poptávku po pronájmu, což z něj činí skvělou investiční příležitost. Výhled na moře a moderní vybavení zvyšují atraktivitu této nemovitosti jak pro trvalé obyvatele, tak pro turisty.

Medulin je jedno z nejznámějších turistických center na Istrii, které nabízí nejen krásné písečné pláže, ale také bohatou nabídku sportovních a rekreačních aktivit. Medulin je populární destinací díky svému mírnému středomořskému klimatu, čistému moři a blízkosti historických památek a přírodních parků. V oblasti najdete mnoho restaurací, obchodů a zábavních zařízení, což z Medulinu činí ideální místo jak pro trvalé bydlení, tak pro letní dovolenou.

Chorvatsko je ideální země pro nákup nemovitostí u moře, a to díky své krásné přírodě, stabilnímu trhu a rostoucí poptávce po turistických pronájmech. Istrie patří mezi nejvyhledávanější oblasti, kde můžete těžit z přírodních krás, kulturních památek a blízkosti dalších oblíbených destinací v Evropě.

S Mojenemovitostumore vám nabízíme kompletní služby při nákupu luxusních nemovitostí v Chorvatsku. Pomůžeme vám najít ideální byt nebo dům u moře podle vašich požadavků a poskytneme vám profesionální poradenství a právní asistenci. Specializujeme se na luxusní apartmány a vily u moře, které splňují vysoké standardy bydlení.

Pokud hledáte nemovitost v Medulinu nebo v jiné atraktivní lokalitě v Chorvatsku, neváhejte nás kontaktovat. Rádi vám pomůžeme s výběrem a realizací vaší vysněné investice.

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 3+kk.