Prodej bytu 1+kk, Nesebar, Bulharsko, 47 m2 (ID: 1462491)

Nesebar, Bulharsko

1 308 060 Kč
/za nemovitost

Parametry bytu

AdresaNesebar, Bulharsko
IDF14447
StavbaCihlová
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná41 m2
VlastnictvíOsobní
Podlahová plocha47 m2
Balkon

Origo partneři

Popis

Nabízíme vám ke koupi příjemný apartmán 1+kk v luxusním komplexu na vyhledávaném místě Slunečného pobřeží v Bulharsku. Tento apartmán je díky své poloze a vybavení ideální jak pro investiční účely, tak pro rekreační využití.
Apartmán o celkové ploše 47 m² se nachází v přízemí osmipatrového cihlového domu. Dispozice zahrnuje prostorný obývací pokoj s kuchyňským koutem, koupelnu s toaletou a balkon, který je ideální pro odpočinek.
V komplexu najdete veškeré vybavení pro komfortní bydlení či rekreaci, včetně tří bazénů, 24hodinové bezpečnostní služby, recepce, restaurace a krásně udržovaných zelených ploch. Komplex se těší velké oblibě a v jeho okolí je veškerá občanská vybavenost v docházkové vzdálenosti, včetně škol, zdravotnických zařízení, školek, pošty, obchodů, supermarketů a dalších služeb.
Jedinečná poloha apartmánu, jen 30 metrů od moře, je ideální pro milovníky plážových aktivit a koupání. Kromě toho nabízí výbornou dostupnost díky městské hromadné dopravě, autobusovým linkám i blízké silniční komunikaci.
Roční poplatek za údržbu činí 12 EUR za m², což je vynikající vzhledem k lokalitě a rozsahu služeb, které komplex poskytuje. Byt je k dispozici ihned a je vhodný nejen pro letní dovolenou, ale i pro investici s potenciálem pronájmu.
Zvažujete investici do nemovitosti v jedné z nejpopulárnějších destinací na bulharském pobřeží? Tento apartmán na Slunečném pobřeží je skvělou příležitostí. Díky své lokalitě a vybavenosti je ideální volbou pro každého, kdo hledá pohodlí, výhodné investice a nezapomenutelné zážitky u moře.

Naše společnost MOJE NEMOVITOST U MOŘE vám nabízí široký výběr prověřených nemovitostí. Pomůžeme vám investovat do nemovitosti dle vašich představ, aby vaše peníze neztratily hodnotu. Jsme místní odborníci a působíme v Bulharsku celoročně. Zajišťujeme kompletní služby spojené s koupí, pronájmem a správou nemovitostí na bulharském pobřeží v lokalitách jako jsou Sveti Vlas, Slunečné pobřeží, Nesebar, Ravda, Aheloy, Pomorie a další.

Koupí náš vztah nekončí – my vám zajistíme veškeré služby spojené se správou nemovitosti od A do Z. Můžete se na nás spolehnout ve všech ohledech.

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 1+kk.