Prodej rodinného domu, Primošten, Chorvatsko, 196 m2 (ID: 1462498)

Primošten, Chorvatsko

12 574 985 Kč
/za nemovitost

Parametry domu

AdresaPrimošten, Chorvatsko
IDF14448
StavbaCihlová
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná196 m2
Typ objektuPatrový
Lokalita objektuKlidná část obce
Podlahová plocha196 m2
Plocha nemovitosti225 m2

Origo partneři

Popis

Nabízíme k prodeji exkluzivní dům s čtyřmi apartmány, který se nachází v jedné z nejvyhledávanějších lokalit v Primoštenu, pouhých 500 metrů od pláže. Tento apartmánový dům nabízí nádherný výhled na moře a historické staré město Primošten, a kombinuje klidné prostředí s výbornou dostupností k turistickým atrakcím. Dům se rozkládá na třech podlažích a poskytuje dostatek prostoru pro pohodlné bydlení či investici do pronájmu.

Popis jednotlivých apartmánů:
Studio apartmán v přízemí (28 m²): Ideální pro páry nebo jednotlivce, tento apartmán nabízí útulné a pohodlné ubytování.
Jednopokojový apartmán v přízemí (37 m²): Prostornější apartmán s jednou ložnicí, vhodný pro ty, kteří hledají větší komfort.
Apartmán v prvním patře (65 m²): Prostorný apartmán s dvěma ložnicemi, obývacím pokojem, kuchyní a koupelnou. Perfektní pro rodinné pobyty.
Apartmán ve vysokém půdním prostoru (60 m²): Dvoupokojový apartmán s vedlejší místností, kterou lze využít jako další ložnici, obývacím pokojem a terasou s výhledem na moře.
Každý apartmán disponuje vlastní terasou nebo malou zahradou, ideálním místem pro relaxaci s krásným výhledem na Jaderské moře.

Dům o celkové obytné ploše 196 m² stojí na pozemku o rozloze 225 m². Je plně vybavený a nabízí dvě parkovací místa, balkon a prostornou terasu s panoramatickými výhledy na moře. Vynikající stav a moderní vybavení dělají z této nemovitosti perfektní investici.

Vlastnictví nemovitosti v Primoštenu vám přináší nejen komfortní bydlení, ale i výhodnou investiční příležitost. Nemovitost je ideální pro rekreační pobyty i krátkodobé pronájmy turistům, což nabízí možnost pravidelného příjmu. Díky blízkosti pláže a centra města je tato nemovitost vysoce atraktivní pro turisty. Minulá sezóna přinesla zisk 26 000 € ze tří apartmánů, přičemž se odhadují další zisky až 10 000 € z čtvrtého apartmánu.

Primošten je malebné přímořské městečko, známé svou jedinečnou architekturou, čistým mořem a krásnými plážemi. Město nabízí nejen historickou atmosféru, ale také bohaté kulturní vyžití a výbornou infrastrukturu. Primošten je ideální pro ty, kteří hledají autentický středomořský zážitek s možností aktivního odpočinku a klidného pobytu u moře.

Chorvatsko je jednou z nejpopulárnějších destinací pro nákup nemovitostí u moře díky své krásné přírodě, stabilní ekonomice a výhodnému klimatu. Investice do nemovitosti v tak oblíbených lokalitách, jako je Primošten, zajišťuje stabilní návratnost a skvělou příležitost pro pronájem. Díky velkému zájmu o turistické destinace v Dalmácii je Chorvatsko stále více oblíbené mezi zahraničními investory.

Proč koupit od Mojenemovitostumore: S Mojenemovitostumore nabízíme kompletní a profesionální servis při koupi nemovitostí v Chorvatsku. Specializujeme se na luxusní apartmány a domy u moře, které splňují vaše specifické požadavky. Díky našim dlouholetým zkušenostem vám pomůžeme najít ideální nemovitost pro rekreační bydlení nebo investici s vysokou návratností. Na... (více na našem webu)

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů.