Prodej rodinného domu, Mladý Smolivec - Dožice, 160 m2 (ID: 1462545)

Mladý Smolivec - Dožice, okres Plzeň-Jih

2 760 000 Kč
Hypotéka od 13 153 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaMladý Smolivec - Dožice, okres Plzeň-Jih
ID102493
StavbaSmíšená
Stav objektuDobrý
Plocha užitná160 m2
Druh objektuSamostatný
Plocha nemovitosti460 m2

Origo partneři v Mladém Smolivci

Podlahy

Stěhovací služby

Popis

Novostavba v nezáplavové oblasti (30 Plzeň na tepnu E50 – 130km/h a po Strakonické 1 hod. Praha)

Z katastrálního úřadu: RD (zděné), Dožice č. p. 100, Mladý Smolivec, parc. č. st 71 – výměra 148 m² – zastavěná plocha a nádvoří, zemědělská stavba, parc. č. st. 95 – výměra 103 m² – rodinný dům, parc. č. 86/2 – výměra 209 m² – zahrada s nádvořím, LV 14, KU Dožice (okres Plzeň –jih)

DŮVOD PRODEJE - majitel zakoupil pro sebe a svou dceru nemovitost před 2 lety, nyní ji z vlastních zdravotních důvodů a z důvodu stěhování prodává. Nemovitost zakoupil rozestavěnou a dle projektové dokumentace, byla dostavěna (viz. projekt na stavebním úřadě). Nyní majitel má RD před kolaudací. Čeká už jen na termín revize elektřiny, komínu a na poklop jímky (25m3), který musí nechat firmou zhotovit. Zahrada bude předána bez aut, chalupa a suterén RD prázdný. V RD může zůstat drobný nábytek, obývací stěna a komplet kuch. linka se všemi spotřebiči.

RD – Spodní suterénní část zůstává dle fotografií. Obývané místnosti jsou nové cca rok, jako podlahové krytiny, obložky a dveře, sanitární věci, kuchyň, veškeré spotřebiče, tepelné čerpadlo, radiátory, plast okna, veškeré rozvody v plastu a el. v mědi. Z obývacího pokoje byly dveře do druhého pokoje, ale příčka byla odstraněna, lze opět místnosti oddělit. RD – spodní část cihla a pak ytong, dům je odizolován. RD napojen na obecní vodovod, ale lze využívat i studnu, u které je připraven přívod v domě. Test vody nebyl proveden. Pozn. na katastrálním úřadě je zápis, že “nekoresponduje“, což po kolaudaci a odevzdání dokumentace (majitel má už připravené), bude zapsáno a zápis bude opraven.

VÝHODA – Výhodou nemovitosti jsou prostory u garáže v suterénu, které se dají i přizpůsobit na dílnu, kancelář, případně i pokoje, čímž dosáhnete i dispozice např. 6+1. RD má svůj elektroměr a svůj má i chalupa, pro případný např. pronájem.

POSTŘEH – na blízké silnici, jak lze zjistit návštěvou nemovitosti, je minimální provoz, jelikož z okolních vesnic např. z Dožic, z Mladého a Starého Smolivce vede silnici např. na E49 a na Plzeň nebo jiných blízkých měst, přes jinou trasu.

PRODEJ - Nemovitost lze získat i bez aukce, s podpisem Rezervační smlouvy. Po prohlídce lze učinit nabídku telefonicky nebo na email, a pokud cena bude majitelem akceptována, lze podepsat rezervační smlouvu a aukce by byla zrušena. Naše „Anglické“ aukce jsou pro účastníky zcela bez poplatků. Dražby neprovozujeme a tudíž, nemovitosti u nás, nejsou zatíženy žádnými dluhy, exekucemi nebo jiným omezením vlastnického práva, které by bránily převodu na nového vlastníka.

PROHLÍDKA - 17.10.2024 ve 12.00 hodin, pouze po telefonické domluvě. Účast je tedy nutno potvrdit. Pro více informací volejte - mob. č. 777 941 971, Jaroslav Polák.

Zájemci o nemovitost, doporučujeme se seznámit se skutečným a současným stavem nemovitosti, zejména s ohledem na případné reklamace vlastností předmětu aukce.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Mladém Smolivci.