Prodej pozemku pro bydlení, Praha - Řeporyje, Mládkova, 1163 m2

Mládkova, Praha 5 - Řeporyje

16 900 000 Kč
/za nemovitost
Cena je včetně provize a právních služeb.
Hypotéka od 80 540 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry pozemku

AdresaMládkova, Praha 5 - Řeporyje
Plocha nemovitosti1163 m2

Origo partneři v Praze 5

Stěhovací služby

Popis

I tak, jako na prvním obrázku, může vypadat v Praze Váš ranní pohled z terasy.

Hledáte výjimečné místo pro život, kde zapomenete na městský shon, budete obklopeni nádhernou přírodou s překrásným výhledem na protější kopec s loukami, lesíky, pastvinami, vinoucím se lesem kolem celé parcely v naprostém soukromí uprostřed velkoměsta?

Dovolujeme si Vám exkluzivně nabídnout pozemek obdélníkového tvaru pro výstavbu rodinného domu o celkové ploše 1.163m2 atraktivní svým umístěním na jižním svahu Přírodního parku Prokopského a Dalejského údolí, v městské části Řeporyje, Prahy 5, ul. Mládkova s plnou občanskou vybaveností a výbornou dopravní obslužností – 5 minut chůze na autobus, 5 minut vozem na metro B – Luka (parkování bez omezení u metra), vlakem na Smíchovské nádraží 13 minut. Prokopským údolím je vedena železniční linka S6.

Na pozemku stojí dům – stavba pro rodinnou rekreaci, která je celoročně užívána. Nový majitel se nemusí obávat, než vyřídí případná stavební povolení, že by neměl, kde hlavu složit. Parcela je zásobována pitnou vodou z vrtu, v blízkosti je i obecní studna. Elektřina na pozemku přivedena. Odpad sveden do betonové jímky. Je možno vybudovat vlastní čističku odpadních vod. Celý pozemek je oplocen. Možnost 3 parkovacích stání a venkovní parkovací stání.

Pozemek je určen pro výstavbu rodinného domu o zastavitelné ploše 109m2 + 10% s 2.NP. Příjezdová cesta je zpevněná.

Parcela je umístěna na nádherném celodenně osluněném místě, vzrostlé jehličnany – cedry, listnaté stromy, keře, obklopena zelení, velmi příjemná rezidenční lokalita uprostřed čisté přírody. Pouze jeden soused 50metrů od domu, což novému majiteli nabízí naprosté soukromí.

K relaxaci a aktivnímu odpočinku nový majitel využije právě výjimečnost polohy pozemku - procházek Přírodního parku Prokopského a Dalejského údolí, cyklostezek, naučných stezek, apod.

Doporučuji – velmi vyhledávaná a oblíbená oblast se silným občanským zázemím. Klidná část Prahy 5 s vynikající dopravní dostupností do centra, která perfektně naplňuje požadavky současného bydlení a aktivního moderního městského života.

Atmosféra místa je velmi těžko popsatelná, je naprosto jedinečná. Pokud chcete tuto oázu klidu, která pohladí na duši navštívit, ozvěte se.

Makléř

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje pozemků pro bydlení v Praze 5.