Prodej zemědělské půdy, Radostice, 7039 m2

Radostice

590 000 Kč
/za nemovitost
nejnižší podání
Hypotéka od 2 812 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry pozemku

AdresaRadostice
ID5376AD2405S
Plocha nemovitosti7039 m2

Origo partneři v Radosticích

Popis

Nabízíme k prodeji formou elektronické aukce soubor pozemků označený jako pozemkové parcely p. č. 579/11, 579/99, 584/13, 688/8, 688/9, 688/15 o celkové výměře 7.039 m2, v obci Radostice, okrese Brno-venkov.

Elektronická aukce se bude konat dne: 24.10.2024 od 14:00 hod do 14:30 hod. V aukci čiňte nabídku ceny formou příhozů na našem portále aukcí a dražeb.
Více informací včetně kontaktu na aukčního specialistu na: https://www.e-drazby.cz/index.php?obj=&dd=MzQ2MDQ=

Pozemky se nachází v těsném sousedství přírodního parku Bobrava. K pozemkům je přístup jak po obecní nezpevněné cestě v horní části pozemků, tak ve spodní části po cestě, která se využívá jako příjezd k fotbalovému hřišti a domům a chatám v jeho blízkosti. Strategické části těchto přístupových cest jsou ve výlučném vlastnictví majitele. V cestě vede obecní vodovod, v blízkosti pozemku také elektrické vedení, pozemek není k sítím připojen. Pozemek je mírně svažitý k jihozápadu. Parcela 584/13 je samostatná část lesa.

Na pozemku byly před 4 lety vysázeny ovocné stromy a keře, především staré a
netradiční odrůdy: ořešáky, lísky, jeřáby, moruše, jabloně, hrušně, třešně, višně, meruňky, dřín, hloh, amelanchiery, keře k zúrodnění půdy: rakytníky, hlošiny a další. Připraveno k extenzivnímu pěstování pro nenáročnou údržbu.

Radostice u Brna se nacházejí 20 km jihozápadně od Brna, cca 25 min. Jízdy autem. Leží v nádherné přírodě údolí říčky Bobravy na okraji přírodního parku Bobrava s chráněným územím.

Radostice patří mezi velmi dobře vybavené obce. Jsou zde např. ZŠ a MŠ, potraviny, autoservis, veterinář, kadeřnictví. Kanalizace s novou čistírnou
odpadních vod, vodovod, rozvod zemního plynu, rozvod elektřiny, rozvod kabelové televize a telefonu. V obci je krásné fotbalové hřiště. Říčka
Bobrava 400 m od pozemku, 600 m Procházkův rybník.

Aukční jistota se automaticky vrací, pokud se v aukci zájemce nestane vítězem nebo vítězem v pořadí.

Každý zájemce je povinen si zjistit skutečný současný stav pozemku a staveb zejména s ohledem na případné reklamace vlastností předmětu aukce.

Nemovitost lze financovat pomocí hypotečního úvěru.

GPS: 49.13653137, 16.480903862

Prohlídka se konat nebude, zájemci si mohou prohlídnout nemovitost na místě individuálně dle pozice GPS. Pro více informací volejte aukčního specialistu - paní Daniela Freiberger.

Makléř

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje polí v Radosticích.